tužne vesti

Razvodi se Milan Kalinić: Kraj braka nakon 18 godina zajedničkog života!

0

Domaćim medijima poput bombe je odjeknula vest da se poznati voditelj razvodi od supruge s kojom je proveo skoro 2 decenije života 

foto: Marija Mlađen
foto: Marija Mlađen

Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić odlučio je da nakon 18 godina braka stavi tačku na svoj život sa lepom Sandrom Kalinić. Njih dvoje su u braku bili od  2006. godine.

 

Tokom prelepih 18 godina zajedničkog života dobili su dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Budući da su važili za veoma skladan brak, vest o njihovom razlazu mnoge je iznenadila.

 

Iako su mediji pokušavali da stupe u kontakt sa voditeljem i saznaju šta je povod za razvod braka to im nije pošlo za rukom. Milan se obratio samo jednom rečenicom.

 

 

- Nemam komentar, zaista nemam nikakav komentar.

 

Nedavno se šuškalo da su Milan i Sandra imali bračnih problema, ali su se svi nadali da će par ovo uspeti uspešno da prevaziđe. Ipak, čini se da je to ipak bio prevelik izazov, pa je par odlučio da stavi tačku na svoj brak.

 

MILAN I SANDRA SU RODITELJI DVOJE DECE
MILAN I SANDRA SU RODITELJI DVOJE DECE foto: Milan Kalinić Instagram

Milan je jednom prilikom priznao da strast i zaljubljenost s vremenom blede, on ističe da to nije negativno uticalo na njihov odnos. Kako je rekao, godine su učinile da njihov brak postane još stabilniji.

 

Ipak sada je jasno da par nije mogao da više funkcioniše onako kako bi trebalo zbog čega je usledio razvod.

 

Bonus video:

Kalinić o privatnom životu

 

 

makonda-tracker