namučio se da je osvoji

Ljubavna priča Milana i Sandre Kalinić: Filmska PROSIDBA na SEMAFORU, najteže bilo kad je on mislio da je UBIO ČOVEKA

0

Naš poznati voditelj i njegova supruga Sandra uživaju u ljubavi već skoro dve decenije. 

Milan i Sandra Kalinić
Milan i Sandra Kalinić foto: Milan Kalinić Instagram

Naš popularni voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

 

U bračnoj luci su duže od deceniju i po, tačnije od 2006. godine, a iz njihove ljubavi rodili su se i naslednici - sin Vuk i ćerka Tea. 

 

Međutim, sama Sandra na početku uopšte nije očekivala ni vezu, a kamoli brak i decu sa Milanom. Još da joj je neko spominjao prosidbu na semforu, verovatno bi mu rekla da šašav. 

 

Ali, hajde da vidimo kako je sve počelo?

 

* Stalno su se sretali, ali devojke su uvek bile oko njega

 

Sandra je negde u tom periodu dok su se upoznavali radila kao promoterka na raličitim događajima, na kojima je Milan, kao javno lice, često bio gost. 

 

- Stalno smo se sretali. Neretko bismo razmenili poneki pogled, ali je on uvek bio okružen gomilom devojaka. Nije mi padalo na pamet da ću jednog dana biti u ozbiljnoj vezi s njim - seća se Sandra.

Ali, sudbina je htela drugačije... A na neki način ih je upoznao Dragan Stojković Piksi, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije. 

 

- Međutim, bilo je zapisano da se upoznamo. Bio je mart. Dragan Stojković Piksi je slavio rođendan u Stupici. Milan je bio među zvanicama. Delovao mi je kao neki kobac koji iz prikrajka vreba povoljan trenutak za akciju. Takav njegov stav mi je nekoliko puta izmamio osmeh. To ga je ohrabrilo - kaže Milanova supruga  za magazin Glorija.

 

* Prišao sa frazom: "Nešto si mi poznata"

 

- Bio sam preumoran i jedva sam rešio da dođem na Piksijevu zabavu. Isplatilo se. Sandri i meni je sudbina toliko puta ukrštala puteve, a mi smo propuštali pruženu priliku. Na sreću, tad smo se spojili. Izgledala je fenomenalno - kaže Milan za isti magazin.

 

A onda je Milan odlučio da priše Sandri.

- Prišao sam joj s najglupljom frazom: Neverovatno si mi poznata. Potvrdila je da se znamo odranije. Sećao sam se svake situacije koju mi je opisala, ali ne i njenog lika. Stalno sam je zadirkivao da i nije neka riba kad je toliko trebalo da je primetim - našalio se malo Milan. 

 

* Sandra je držala gard

 

Milan i Sandra su posle više propalih pokušaja, napokon uspeli da izađu. Milan nije baš ispoštovao dogovoru, ali je uspeo da ubedi Sandru da je reč o nesporazumu. Nedugo posle toga usledio je i prvi poljubac,  

 

- Čovek bi pomislio da će otad sve biti u redu, a za mene je nastao pakao. Bio sam lud za njom, potpuno sam odlepio, ali ona nije mogla da se opusti. Stalno je držala gard. Nisam mogao da joj dokažem da sam sasvim iskren. Plašila se moje reputacije i između nas postavila barijeru. Nikako nije htela da me upozna s roditeljima. Izbegavala je da se otvori i pusti me u svoj život - priča Milan. 

 

I Sandra potvrđuje MIlanovu priču. Nije bila naš najsigurnije u njegove namere, ali Milan uvek imao neko romantično iznenađenje za nju. 

- Nije mu bilo teško da posle snimanja u Košutnjaku dođe do Zemuna, gde stanujem, kako bi mi doneo bombonjeru. Sasvim iznenada bi me negde sačekao samo da bi mi dao ružu. Desetog maja je bilo mesec dana otkad smo se prvi put poljubili i Milan me pozvao da siđem ispred zgrade. Stajao je s ogromnim buketom balona u čijoj sredini je bilo trideset balončića u obliku srca. I pored svega toga, bila sam veoma sumnjičava. Nisam verovala da ga zanima jedna sasvim obična devojka - priča Sandra. 

 

Posle jednog odlaska na more i Sandra je Tek pred odlazak na more Sandra je pomislila da je njihova veza vredna truda. A idilično letovanje bilo je siguran znak da je bajka u kojoj se našla stvarna.

 

Prosidba na semaforu

 

Pošto mu je od početka bilo jasno da je Sandra je bila sigurna u Milana, a negde nakon toga - Milan je odlučio da je zaprosi. I sve se odigralo - na semaforu. 

 

Milan je prsten sakrio u bombonjeru, a Sandru je dok su bili u kolima na semaforu nagovorio da proba čokoladice.

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar . priča Sandra.

 

Nakon toga usledilo je venčanje, a u godnama koje su dolazile Milan i Sandra su dobili svoje najveće blago u vidu sina Vuka i ćerke Tee. 

 

Najteži trenutak kad je Milan mislio da je ubio čoveka

 

Jedan od najtežih trenutaka koji su imali Sandra i Milan desio nakon jedne saobraćejne nesreće, u kojoj je Milan pomislio da je ubio čoveka.

 

Kola u kojoj je voditelj bio sa porodicom su se sudarila sa drugim vozilom.

 

- Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav - pričao je Milan u emisiji Preživel.

Milan je tada bio siguran da je usmrtio vozača iz drugog vozila,. 

 

- Ja sam ubio čoveka!" Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi - priča Milan.

 

Srećom, u udesu ipak nije bilo žrtava i ova priča ima hepi end. Svi su preživeli, ali voditelj ističe da su mu to bili najteži momenti u životu i da je taj udes dosta uticao na njega. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker