simpatično

Pre nje je voleo samo jednu, a trebalo mu je mnogo vremena za PRVI KORAK: Ovako je počela ljubav Milana i Sandre Kalinić

1

Priča Milana Kalinića i njegove supruge počela je mnogo pre nego što su prvi put porazgovarali – pogledima i slučajnim susretima

Sandra i Milan Kalinić su dve decenije srećno zaljubljeni
Sandra i Milan Kalinić su dve decenije srećno zaljubljenifoto: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić od 2006. godine je u braku sa Sandrom Kalinić, s kojom je zasnovao porodicu, pa su oni danas ponosni roditelji dvoje dece.


Oni su tata i mama devojčice po imenu Tea i dečaka Vuka, a žive mirnim porodičnim životom u Beogradu.


Glumac povremeno deli njihove zajedničke fotografije, a Sandra je njegovo obavezno društvo na gradskim dešavanjima, pa često imamo priliku da ih viđamo zajedno. Par privlači pažnju na svakom koraku, budući da vredno treniraju i brinu o svom izgledu, a Kalinić ističe da mu to prija – posebno kada je u pitanju njegova životna saputnica.

Nas dvoje smo zajedno skoro dvadeset godina i imponuje mi što je svi gledaju – istakao je glumac jednom prilikom i dodao da nije ljubomoran.

 

Milan i Sandra Kalinić zajedno imaju dvoje dece
Milan i Sandra Kalinić zajedno imaju dvoje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment – objasnio je.

 

Kako su se upoznali Milan i Sandra Kalinić?


Kako je par jednom prilikom ispričao, oni su se često sretali na žurkama dok je Sandra radlia kao promoterka.


Stalno smo se sretali. Neretko bismo razmenili poneki pogled, ali je on uvek bio okružen gomilom devojaka. Nije mi padalo na pamet da ću jednog dana biti u ozbiljnoj vezi s njim – rekla je za magazin Gloria.

 


Prvi korak glumac je napravio tek na proslavi rođendana Dragana Stojkovića Piksija, na kom je Sandra radila kao promoterka jednog brenda cigareta.


Delovao mi je kao neki kobac koji iz prikrajka vreba povoljan trenutak za akciju. Takav njegov stav mi je nekoliko puta izmamio osmeh. To ga je ohrabrilo – prisetila se.

– Čim sam je ugledao, po starom muškom običaju počeo sam s drugarom da komentarišem njene vrline i mane. A ona je veselo koketirala na sve strane. Prišao sam joj s najglupljom frazom: "Neverovatno si mi poznata". Potvrdila je da se znamo od ranije – otkrio je Kalinić.

 

Sandra i Milan Kalinić su dve decenije srećno zaljubljeni
Sandra i Milan Kalinić su dve decenije srećno zaljubljenifoto: Marija Mladjen/ATAImages

– Kasnije mi je ispričala kako smo se videli na Sajmu automobila, pa posle predstave Žaklina Bandeka na moru, potom i da sam joj nekoliko puta nešto dobacio. Sećao sam se svake situacije, ali ne i njenog lika. Stalno sam je zadirkivao da i nije neka riba kad je toliko trebalo da je primetim – šali se ovaj par.


Ljubomora kod njih ne postoji


U odnosu ovog para nema mesta za ljubomoru, a Milan Kalinić ističe da je bio otvoren prema svojoj supruzi, pa ona dobro zna najvažnije o njegovom životu pre nego što su se upoznali i zavoleli.


Sandra zna za nju, to je Tanja Anđelić – istakao je svojevremeno glumac u "Pretresu" na Hype TV-u. – Išli smo zajedno na Akademiju na klasu, bila mi je jedina onako, da kažem, jedina i prava veza pre Sandre, bio sam baš zaljubljen, baš, baš. I ona u mene i voleli smo se baš onako, bili smo negde oko godinu i po dana, ne mogu tačno da se setim.

 


Ipak, nakon ove ljubavi upoznao je Sandru, koja je danas njegova supruga, a Milan za nju kaže da je "jedna od najženstvenijih, 'najdamskijih' i najzgodnijih Beograđanki".


Gde god se pojavimo, ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije – ističe Kalinić.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema

 

makonda-tracker