na visini zadatka

Za važno veče svog sina spremila je poseban stajling: Olivera Balašević demonstrirala modnu magiju na crvenom tepihu

0

Premijera filma "Megdan" okupila je mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila Olivera Balašević 

OLIVERA BALAŠEVIĆ BLISTA U BEOGRADU NA PREMIJERI FILMA
OLIVERA BALAŠEVIĆ BLISTA U BEOGRADU NA PREMIJERI FILMA foto: Nemanja Nikolić

Porodica Balašević, Aleksa, Nikolina i njihova ćerkica Vera večeras su blistali na crvenom tepihu u Beogradu na premijeri dugo očekivanog filmskog ostvarenja "Megdan".

 

I dok su blicevi fotoaparata bili upereni u sina našeg čuvenog muzičara Đorđa Balaševića i njegovu suprugu, sa druge strane, pažnju okupljenih novinara i fotografa privukla je i majka sada već poznatog mladog producenta Alekse Balaševića.

 

Olivera Balašević se pojavila na premijeri ovog filma odevena u jednostavnu i praktičnu kombinaciju, koju je uspela savršeno da iznese.

Olivera Balašević se pojavila na premijeri ovog filma odevena u jednostavnu i praktičnu kombinaciju, koju je uspela savršeno da iznese.

 

Ona je oduševila sve belim kompletom preko kojeg je ponela jaknu sa animal printom koji je privukao mnogo pažnje. 

 

OLIVERA BALAŠEVIĆ BLISTA NA PREMIJERI FILMA SVOG SINA
OLIVERA BALAŠEVIĆ BLISTA NA PREMIJERI FILMA SVOG SINAfoto: Nemanja Nikolić

Belu maksi suknju sa diskretnim detaljima ukombinovala sa belim patikama i jednostavnom malom belom torbicom. Autfit za desetku rekli bi mnogi.

 

Olja je došla kako bi uživala u projekciji filma u čijoj realizaciji je sudelovao njen sin, ali i kako bi provela jedno veče sa svojim prijateljima i porodicom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Aleksa Balašević na Sarajevo film festivalu 

 

 

 

makonda-tracker