MAMI POGLEDE

PORODIČNA KUĆA sa dvorištem koje je poput RAJA: Zavirite u dom u kojem je nekada živeo Đorđe Balašević u srcu Novog Sada

1

Smeštena u srcu Novog Sada sada je mesto koje budi najlepše, ali i najbolnije uspomene 

KUĆA OLIVERE I ĐORĐA JE PRELEPA
KUĆA OLIVERE I ĐORĐA JE PRELEPA foto: Marina Lopičić

Legendarni pevač Đorđe Balašević ostavio je iza sebe ogroman broj hitova koji se i danas rado pevaju i slušaju, a svojoj porodici je ostavio prelepu velelepnu vilu u kojoj sada uživaju njegovi najdraži.

 

Godinama su on i njegova supruga Olivera brižljivo gradili porodično gnezdo, koje je, prema mišljenju mnogih jedno od najlepših u Novom Sadu. 

 

Kuća u kojoj živi Olivera smeštena je u novosadskoj ulici Jovana Cvijića, a samo retki ne znaju da je upravo to mesto na kojem godimana živi porodica Balašević.

 

 

Kuća legendarnog pevača nije upadljiva, ali jeste velika i komforna. Ono u čemu su Balaševići uvek rado uživali jeste i veliko dvorište, ušuškano iza velike kapije, koja donekle skriva privatnost ove poznate porodice.

 

Iako je imao veliku porodicu u porodičnoj kući danas živi samo Đorđeva supruga Olivera, Aleksa, njegova supruga i njihova ćerka Vera.

 

Ipak, u goste im često dođu i Đoletove ćerke i unuke, koje uživaju u prostranom dvorištu koje krasi jedan sasvim neobičan objekat – čardak.

 

1 / 5 Foto: Instagram / oliverabalasevic

 

No, s obzirom na to koliko Balaševići vole Vojvodinu i sve što ima veze s njom, nikoga nije iznenadilo kada je slavni muzičar u svom dvorištu sagradio ostavu za kukuruz.

 

Unutrašnjost kuće je uređena u raznim stilovima. I dok je u spavaćoj sobi moderan nameštaj ima i onih delova koji s nostalgijom podsećaju na prošla vremena. 

 

Bonus video:

 

Beograd se oprostio od Žarka Lauševića 

 

makonda-tracker