matching par

Ana Ivanović raspametila je fanove u strukiranoj bavarskoj nošnji & jasno je zbog čega važi za omiljenu nemačku snajku

0

Nekadašnja teniserka i fudbaler poštuju tradicije zemalja iz koje ono drugo dolazi.

Ana Ivanović i Bastijan svuda idu zajedno
Ana Ivanović i Bastijan svuda idu zajednofoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger već osam godina uživaju u skladnom braku koji je prava inspiracija mnogima.

 

Bivša teniska šampionka i proslavljeni nemački fudbaler neretko su viđeni zajedno na raznim događajima širom sveta, a svoju ljubav i zajedničke trenutke rado dele i sa obožavaocima putem društvenih mreža.

 

Njihova veza odiše harmonijom i podrškom, što se može videti kroz sve njihove zajedničke aktivnosti, putovanja i prisustvovanja ekskluzivnim događajima.

 

Najnovija objava ovog slavnog para posebno je oduševila njihove fanove, naročito one iz Nemačke.

 

Naime, Ana i Bastijan svojim prisustvom uveličali su početak čuvenog Oktoberfesta u Minhenu, i to u stilu koji je malo koga ostavio ravnodušnim. Njihov izbor tradicionalnih bavarskih nošnji savršeno je odražavao duh festivala.

 

Bastijan je izgledao šarmantno u crveno-beloj kariranoj košulji, koju je ukomponovao sa prslukom i šeširom, dok je Ana zablistala u modernom dirndlu od teksasa.

 

 

Ono što je posebno privuklo pažnju je gornji deo njenog dirndla prekriven leopard dezenom, ispod kojeg je nosila belu heklanu bluzu, što je dalo savršen spoj tradicionalnog i trendi stila.

 

Par je na ovaj način pokazao da, pored svoje ljubavi prema sportu i porodici, znaju i kako da se opuste i uživaju u kulturnim manifestacijama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bastijan Švajnštajger u Areni

 

makonda-tracker