uvek u trendu

"Statement" komad vredan 577 dolara podseća na stolnjake naših baka – ali na Ani Ivanović izgleda tako kul & moćno

0

Kada vidite ovo izdanje nekadašnje teniserke, poželećete da odete u šoping.

Ana Ivanović prava je trendseterka
Ana Ivanović prava je trendseterkafoto: Instagram / Anaivanovic

Ana Ivanović (36) poznata je po svom besprekornom modnom stilu i uvek sjajnim odevnim kombinacijama.

 

Nekadašnja teniserka prava je inspiracija ženama širom sveta i svaki komad koji ponese najlepši je prikaz kako se kombinuju najaktuelniji trendovi.

 

Ni ovoga puta Ana nije razočarala – kada budete videle njen najnoviji stajling, odmah ćete poželeti da ga iskopirate!

 

Za Ivanovićevu leto još uvek traje i koristi ga maksimalno, obilazeći prelepe plaže, bazene i živopisne primorske gradiće.

 

Svaki trenutak sa svog trenutnog putovanja ona nesebično deli sa fanovima putem Instagram-a, a uz to prezentuje i sjajne ideje za udobno i šik oblačenje početkom još uvek vrelog septembra.

 

Njeno najnovije izdanje jednako je pogodno za dan na plaži kao i za šetnju kroz grad i njime Ana jasno poručuje: "Heklano je ponovo u modi!".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Žuti krop-top iza čijeg dizajna stoji luksuzni brend Prada savšeno je razbio monotoniju monohromatskog belog look-a za koji se Ana opredelila.

 

Dugačka suknja koju krasi duboki šlic u identičnoj je snežnoj nijansi kao i otvorene sandale na potpeticu, elegantna tašna i top koji čini da šupljikava jarkožuta kreacija vredna 577 dolara ne otkrije previše.

 

Za kul efekat, ovo besprekorno modno izdanje Ana je upotpunila upečatljivim minđušama i parom klasičnih crnih naočara za sunce.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu

 

makonda-tracker