bizarno

Ispovest od koje su svi okretali glavu: Priča čoveka koji je još 2018. tvrdio da je bio rob u krevetu poznatog repera

0

Nakon što je uhapšen zbog pucnjave na jednom od Trampovih golf terena, glumac poznat po filmovima za odrasle je ničim neizazvan počeo da priča o svom bizarnom odnosu s hip-hop mogulom Pi Didijem.

Pi Didi je od početka nedelje u pritvoru
Pi Didi je od početka nedelje u pritvorufoto: EPA/ASHLEY LANDIS

Reper Pi Didi, čije je pravo ime Šon Kombs (54), trenutno se nalazi u pritvoru u Njujorku, a mediji javljaju da su nakon najnovijih optužbi na njegov račun preduzete mere u slučaju da muzičar pomisli da oduzme sebi život.


Kombsu je navodno posvećena dodatna pažnja u bruklinskom Centru za pritvor "Metropoliten", što je "standardno da istaknute ličnosti", potvrđeno je za Daily Mail.


On je ranije ove nedelje na Menhetnu uhapšen i optužen za seks trafiking, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom, a vraćen je u pritvor nakon što je sudija u sredu odbio ponudu osramoćenog hip-hop mogula da izađe na slobodu plaćanjem kaucije od 50 miliona dolara.

Ove vesti stižu nakon što su se mediji prisetili snimka iz 2018. godine, na kom vidimo ispovest čoveka po imenu Džonatan Odi, koji je uhapšen nakon što je pucao na jednom od golf terena u vlasništvu Donalda Trampa.

On je tada, naime, tvrdio da je imao intimne odnose s Pi Didijem i njegovom bivšom devojkom Kasandrom Kesi Venturom.

 

Kada su ga istražitelji 2018. ispitivali na Floridi, Odi – inače nekadanja zvezda filmova za odrasle – sasvim nepovezano s tim, počeo je da priča o svom odnosu sa čuvenim reperom.


Imao sam seks s Kesi i Šonom – rekao je Odi. – On bi masturbirao i pričao mi šta da radim s Kesi. Bio sam im kao seksualni rob. To sam bio za njih.

 

Tokom veze s Pi Didijem, Kesi Ventura je više puta viđena prekrivena modricama
Tokom veze s Pi Didijem, Kesi Ventura je više puta viđena prekrivena modricamafoto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

On je izneo i trvrdnje da je u hip-hop industriji postoji bogatih ljudi koji su privatnim avionima prenosili drogu poput "tečnog kokaina", koji kaže da je koristio s reperom i s Venturom. Dalje je dodao da je od njih dvoje "dobio herpes".


Policija je tada odbacila njegovu bizarnu ispovest, koja je sada privukla mnogo pažnje u svetlu Didijevog hapšenja i niza optužbi.

 

Među njima su i tvrdnje iz tužbe Kesi Venture iz 2023, a ona je tvrdila da ju je Kombs često tukao i primoravao da se upušta u seksualne odnose s muškarcima koji su za to dobijali novac, kao i da je ponekad to snimao.

 

BONUS VIDEO

Droga za silovanje

 

makonda-tracker