"On je zastrašujuće čudovište"

Snimak odnosa s tada 18-godišnjim pevačem, batine, orgije... Bizarni detalji iz navodnog dnevnika Didijeve pokojne žene

0

Šest godina nakon iznenadne smrti Kim Porter, malo pre hapšenja njenog dugogodišnjeg vanbračnog supruga i čuvenog repera Didija, gotovo nezapaženo je objavljen njen navodni i uznemirujući dnevnik.

Kim Porter i Šon Kombs, odnosno Pi Didi
Kim Porter i Šon Kombs, odnosno Pi Didifoto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Američki reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, Didi i Paf Dedi, već nekoliko dana se nalazi iza rešetaka, nakon što je priveden u Njujorku posle niza optužbi.


Muzičar, producent i biznismen optužen je za silovanje, seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, seks trafiking, kidnapovanje i drogiranje drugih, reketiranje, a to je samo deo uznemirujućih tvrdnji o Kombsu.


Dok svetska javnost bruji o gnusnim detaljima koji su dospeli do medija, poput Didijevog organizovanja orgija koje su trajale danima pod uticajem droga, pa su i on i ostali učesnici završavali na infuziji, osvanula je knjiga "Kimine izgubljene reči", iza koje navodno stoji njegova pokojna vanbračna supruga.

 

Kim Porter i Didi na crvenom tepihom
Kim Porter i Didi na crvenom tepihomfoto: EPA-EFE/DANNY MOLOSHOK

Knjiga Kim Porter, dugogodišnje partnerke Pi Didija


Producent Kris Tod, koji objavljuje ove memoare, tvrdi da je knjiga sastavljena od zapisa iz dnevnika Kim Porter, manekenke i glumice koja je od 1994. do 2007. godine bila u vanbračnoj zajednici s prekidima s Didijem i s njim dobila sina i dve ćerke. Kim je preminula 2018, u 48. godini, pod okolnostima koje se često opisuju kao misteriozne, iako je kao zvaničan uzrok smrti navedena pneumonija.

Kratka autobiografija, od svega 60 strana, iznosi niz šokantnih tvrdnji o zajedničkom životu Šona Kombsa i Kim Porter.


U knjizi se tvrdi da je Kim pronašla brojne snimke na kojima Didi ima intimne odnose s "mladim momcima" čije je karijere vodio, između ostalih i s jednim pop pevačem koji je u tom trenutku imao 18 godina. Navodno je napravila i kopije ovih snimaka, a u poslednjim zapisima se navodi da je ona svojim prijateljima poslala poruku "Uhvatio me je" i pozvala policiju.

 

Kim Porter, dugogodišnja partnerka Šona Kombsa
Kim Porter, dugogodišnja partnerka Šona Kombsafoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Među brojnim tvrdnjama ima detalja poznatih javnosti, poput pucnjave iz 1999. godine (tokom njegove kratke veze sa Dženifer Lopez), kada je Didi povukao oroz i navodno naterao jednog repera koji je snimao za njegovu producentsku kuću da preuzme odgovornost. Ima tu i drugih stvari o kojma se samo spekulisalo decenijama...


Priređivao je zabave koje su bile samo fensi naziv za orgije i svi su želeli da budu deo toga – stoji u knjizi. – Ne samo što smo imali trojke nego smo i menjali partnere. Naš seksualni život je bio lud, ali sam sa Šonom morala da radim stvari koje nikad ne bih mogla sa strejt muškarcem.


Ispričala je da je spavala s poznatom i udatom ženom kada je izašla iz spavaće sobe i videla Didija kako iz druge izlazi s jednim dobro poznatim reperom i njegovom ženom.


Bila sam zahvalna što me nisu zamolili da im se pridružim – navodno je tvrdila kim koja je istakla da joj se pomenuti reper nije sviđao.

 


Kombs i ona su imali otvorenu vezu i da je ona redovno spavala s Tupakom Šakurom.


U knjizi se tvrdi da i je Kim često bila žrtva nasilja u vezi s Didijem i da je povrede krila šminkom, a prvi put ju je udario nakon što je odbila da stavi nakitnjak (strap-on) i koristi ga na njemu.

Jednostavno ne mogu da prestanem da razmišljam o toj noći. Bilo je neverovatno. – navodno je napisala Kim i citirala svog partnera. – "Možeš li me j****i još jednom? Molim te."


Ona se navodno razbesnela i odbila to rekavši mu da umesto toga ode da ima odnose s jednim direktorom za kog je verovala da je njegov ljubavnik.


Onda me je Šon udario. Ovo je bilo prvi put, ošamario me je snažno. Pre nego što sam uspela da progovrim, počeo je da me moli. "Žao mi je", rekao je.

 

Kim Porter i Didi bili su zajedno od 1994. do 2007. godine i dobili troje dece
Kim Porter i Didi bili su zajedno od 1994. do 2007. godine i dobili troje decefoto: TC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Držeći se za obraz, okrenula sam se i pobegla. To je trebalo da bude to. Ali sam valjda htela još kazne – napisala je navodno ona.


Na drugom mestu u knjizi opisuje se i incident kada ju je Didi navodno oborio na zemlju i izvukao pištolj.


Kleknuo je na jedno koleno, uneo mi se u lice i rekao: "Moja si. Nemaš pravo izbora. Ne mogu da živim bez tebe" – napisala je navodno ona. – On je zastrašujuće čudovište.


Izdavač Kris Tod kaže da je Kim Porter podelila svoj dnevnik s bliskim prijateljima, koji su ih potom uredili u knjigu i objavili pod pseudonimom Džamal T. Milvud. Tod, ipak, za to ne nudi nikakve dokaze koji bi pokazali autentičnost dnevnika, ali od 7. septembra prodaje ove navodne memoare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SMG Clips© (@smg.clips)


Ovo je za Kim Porter – da iz groba ispriča svoju priču – kaže on.

 

BONUS VIDEO

Kako se dokazuje silovanje bez materijalnih dokaza?


 

makonda-tracker