STRAŠNO

Godinama je ćutao na sve optužbe: Reper se oglasio posle uznemirujućeg snimka napada na devojku

0

Nadzorne kamere hotela snimile su poznatog repera kako fizički zlostavlja svoju tadašnju devojku Kesi

Šon Kombs nije osuđen za fizički napad na bivšu devojku Kesi
Šon Kombs nije osuđen za fizički napad na bivšu devojku Kesifoto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na društvenim mrežama CNN-a juče je podeljen snimak na kome američki rep muzičar Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, fizički zlostavlja svoju tadašnju devojku pevačicu Kesi Venturu.

 

Šon Kombs se danas oglasio nakon što se pojavio šokantan video na kojem je premlaćivao svoju bivšu devojku Kesi Ventura.

 

Reper se u nedelju popodne izvinio na Instagramu, rekavši:

 

- Dotaknuo sam dno, ali ne tražim izgovore.  Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu, ponekad morate to da uradite. Bio sam užasan.

 

Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore, moje ponašanje u tom videu je neoprostivo.

 

Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku, zgrožen sam. Tada sam bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada. Otišao sam i potražio stručnu pomoć, ušao sam na terapiju, na rehabilitaciju.

 

Morao sam da zamolim Boga za njegovu milost i milost. Tako mi je žao. Ali ja sam posvećen tome da svaki dan budem bolji čovek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao, završio je Paf Dedi.

 

Ovaj snimak je iz 2016. godine, iz hotela Inter Continental u Los Anđelesu ali sada je ponovo u centru pažnje jer Šon i dalje nije osuđen za ovo nasilničko ponašanje.

 

Nadzorne kamere pomenutog hotela snimile su repera kako vuče, šutira i maltretira svoju tadašnju devojku koja pokušava da pobegne od njega i čeka lift kada je on dotrčao, bacio je na pod i napao.

 

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa osudilo je šokantni snimak Šona Kombsa, na kojem se vidi kako napada bivšu Kesi Venturu - ali nije u mogućnosti da podigne optužnicu.

 

Kancelarija okružnog tužioca Džordža Gaskona objasnila je u dugačkom saopštenju objavljenom na Instagramu u petak zašto su im ruke vezane zbog zastarelosti.

 

Šon Kombs i Kesi Ventura sa modricom na ramenu
Šon Kombs i Kesi Ventura sa modricom na ramenufoto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

 

- Svesni smo video snimka koji kruži internetom i navodno prikazuje Šona Kombsa kako napada mladu ženu u Los Anđelesu, navodi se u saopštenju. Smatramo da su slike izuzetno uznemirujuće i teške za gledanje.

 

Zvaničnici su zatim objasnili da ako se Kobsov žestoki napad zaista dogodio 2016. godine, kako je izvestio CNN koji je objavio priču ali da nažalost oni ne mogu da podignu optužnicu jer bi ona bila izvan vremenskog okvira kada zločin od napad može biti krivično gonjen. 

 

Prema pravnim stručnjacima, rok zastarelosti prekršajnog napada u Kaliforniji je godinu dana, a tri godine za krivično delo.

 

Otkako se pre osam godina dogodio incident između Venture i Kombsa, on je premašio te rokove.

 

Kancelarija tužilaštva je takođe istakla u svom saopštenju da organi za sprovođenje zakona tek treba da iznesu slučaj u vezi sa nasilnim napadom, ali su ohrabrili svako ko je bio žrtva ili svedok zločina da to prijavi.

 

Iako reper nije krivično optužen, Kesi je u novembru prošle godine protiv Didija podnela tužbu i optužila ga za fizičko zlostavljanje i silovanje.

 

Navela je da i da su se upoznali kada je ona imala samo 19 godina, da ju je kontrolisao, zlostavljao i primoravao na seks sa muškarcima kojima je plaćao za to, dok je on sve snimao, drogirao je i maltretirao.

 

Ona je spomenula i da ju je Kombs primorao da nosi vatreno oružje u svojoj tašni da bi je stalno podsećao da može ozbiljno da je povredi.


 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

makonda-tracker