veoma čudna priča

Šta se desilo između Paf Dedija i Džastina Bibera?! Imao je samo 15 godina i reper ga je odveo na misterioznih 48 sati

0

Paf Dedi optužen je za gnusne činove, a mnogi su se prisetili njegovog odnosa sa Džastinom Biberom u vreme kad je imao samo 15 godina.

Šon Kombs sa porodicom nakon što mu je odbijeno napuštanje pritvora
Šon Kombs sa porodicom nakon što mu je odbijeno napuštanje pritvorafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šon Kombs, čuveni reper koji je tokom svoje višedecenijske karijere bio poznat pod imenima Pi Didi, Paf Dedi, Pafi i Didi,  tereti se za najgnusnije činove.

 

Nalazi se trenutno u pritvoru, odbijen mu je zahtev da izađe na slobodu plaćanjem kaucije od 50 miliona dolara, a susreće se s optužbama za kidnapovanje, drogiranje i primoravanje žena na seksualne aktivnosti, ponekad uz upotrebu vatrenog oružja i pretnju nasiljem.

 

Kombs je negirao sve optužbe i u utorak, 17. septembra 2024, izjasnio se da nije kriv,  a neki ljudi u Holivudu ga do danas otvoreno ne vole.

 

U jeku novih informacija o slučaju Šona Didija Kombsa, pojavili su se stari snimci nastali dok se, kao već odrastao čovek, družio s tada maloletnim Džastinom Biberom.

 

Iako je Kombs 24 godine stariji, u to vreme je odvojio "48 sata koje će provesti s mladim pevačem", a početak tog druženja dokumentovan je u snimcima koji se mogu pronaći na internetu.

 

 

U tom snimku Didi stoji pored Bibera, a tvrdili su da ne mogu da otkriju kako će se družiti u narednih 48 sati, ali je to definitivno san jednog petnaestogodišnjaka.

 

@metroentertainment Video footage of @diddy and 15-year-old @justinbieber has resurfaced online after the rapper was arrest and charged on racketeering and s** trafficking charges. In the clip, Diddy says that he’s documenting his ‘48 hours’ with Justin and online users have branded the video as ‘creepy’ and ‘disturbing’. 📲 Follow for updates. #breakingnews #diddy #centralpark #newyork #fyp #pdiddy #arrest #usnews #rapnews #raptok #puffdaddy #diddy #fbi#uspolice #justinbieber #footage ♬ original sound - Metro Entertainment

 

 Nemam starateljstvo nad njim, ali u narendih 48 sati će biti sa mnom i poludećemo zajedno — rekao je Didi tada, a u svetlu svega što je otkriveno da je navodno radio, ovo zvuči prilično uznemirujuće, navodi se na društvenim mrežama. 

 

 

Ovaj video će zauvek biti jeziv; Didijeva čudna opsednutost mladim Biberom je uvek bila uznemirujuća; Vidite koliko je Džastinu neprijatno — samo su neki od komentara. 

 

 

Sada 30-godišnji Biber, po navodima izvora, toliko je "uznemiren" novostima o Didijevom hapšenju da se distancirao od sveta. Uz to, on je imao saradnju s reperom pre manje od godinu dana.

 

Navodi se da pevač, koji je nedavno postao otac, neće ovo komentarisati, a bio je samo dete kada je krenuo da se "druži" s Didijem, s obzirom na to da je imao samo 15, a Didi 39 godina u tom trenutku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Džastin Biber sa suprugom u šetnji

 

makonda-tracker