lep povod

Novak Đoković na duhovit način najavio duel sa najvećim zavodnikom tenisa, kolega mu odgovorio na sebi svojstven način

0

Dva stara prijatelja danas su se sastala lepim povodom.

Novak je poznat po svojoj duhovitosti
Novak je poznat po svojoj duhovitostifoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN EDITORIAL

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otišao je u Sofiju kako bi učestvovao na egzibicionom turniru gde će odmeriti snage sa domaćim ljubimcem, bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim.

 

Spremite se za klasik, vanremenski i unikatan meč. Igraću protiv Đokovića 17. septembra u 20 časova. Pridružite nam se na nezaboravnoj večeri vrhunskog tenisa i podržite moju fondaciju. Hajde da to bude veče za pamćenje – objavio je Dimitrov na društvenim mrežama.

 

Ovaj susret privlači veliku pažnju ljubitelja tenisa, a Novak je na originalan način najavio njihov predstojeći duel, pokazujući još jednom svoj smisao za humor i kreativnost.

 

Naime, Đoković je na svom TikTok profilu objavio snimak na kome peva hit pesmu "Luda po tebe" bugarske pevačice Kamelije, uz šaljivi opis, čime je oduševio fanove i najavio meč u svom prepoznatljivom stilu.

 

Ovaj gest osvojio je simpatije bugarske publike, a i izazvao niz pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

 

Poznato je da Novak voli da unese zabavu i opuštenu atmosferu i van teniskog terena, a ova najava pokazuje koliko se raduje nadolazećem egzibicionom turniru i susretu sa Dimitrovim.

 

@djokernole Heading to Sofia, ready to perform 😆. Grigor do you approve?? #tennis #bulgaria #vocals ♬ original sound - Novak Djokovic

Novak je danas stigao u prestonicu Bugarske, a njegov dugogodišnji prijatelj i kolega dočekao ga je u velikom stilu.

 

Srpski teniski as objavio je zajedničku fotku na svojoj Instagram priči, a u opisu kratko i jasno je napisao: – Ponovni susret sa mojim bugarskim bratom.

 

Grigor je dočekao Novaka u Sofiji
Grigor je dočekao Novaka u Sofijifoto: Instagram / Printscreen / djokernole

Nizom snimaka i slika koje pokazuju šta se dešava iza kulisa humanitarnog meča Dimitrov je svojim fanovima približio atmosferu koja je susretom dvojice prijatelja dovedena do usijanja.

 

Da je Grigor mislio na svaki detalj postalo je jasno onog trenutka kada su se on i Novak pojavili u identičnim matching jaknama.

 

Novak Đoković, Grigor Dimitrov
foto: Instagram / Printscreen / grigordimitrov

Uvek sam dočekivao Grigora Dimitrova kad dođe u Beograd. Bilo da dođe sam, kod mene ili da igramo meč. Nadam se da ćemo odigrati još bar još jedan meč. Nadam se sledeće ili one tamo godine. Nije lako naći vremena. u našim rasporedima, jer niko ne zna šta će se desiti. Oboje volimo da igramo i da obradujemo ljude oduvek sam želeo da imam vremena za egzibicione mečeve na Balkanu – rekao je Nole tokom pres konferencije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković u provodu

 

makonda-tracker