kao boginja

Sanja Kužet prvi put u javnosti od porođaja: Voditeljka pokazala savršenu liniju uprkos tome što beba ima tek 2 meseca

0

Savršen spotski komplet u žutoj boji sve je oduševio 

SANJA KUŽET IZGLEDA SJAJNO POSLE POROĐAJA
SANJA KUŽET IZGLEDA SJAJNO POSLE POROĐAJA foto: Instagram / sanjakuzet

Voditeljka Sanja Kužet pojavila se pre nekoliko dana na jednom velikom prestoničkom događaju koji je okupio brojne poznate dame koje veoma vode računa o svom izgledu i koje obožavaju da vežbaju.

 

Među njima su bile brojne influenserke, ali i voditeljka koja se porodila pre samo dva meseca.

 

Ona je ponela sportsku odeću, žute široke pantalone i običnu pamučnu majicu u istoj boji i svi su mogli da primete da izgleda savršeno.

Nakon što je sa svojim prijateljicama završila trening Sanja je odlučila da sa svojim pratiocima podeli zanimljive fotografije i video koji ne mnoge oduševio.

 

Ona je prošetala binom laganim hodom i svi su mogli da vide da voditeljka izgleda gotovo isto ranije. Mali višak vidljiv je samo u predelu stomaka, što je takođe normalno budući da od porođaja nije prošlo mnogo vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Svi dobro znamo da Sanja veoma vodi računa o svojoj ishrani i da obožava da se bavi fizičkom aktivnošću zahvaljujći čemu ima izgled boginje.

 

Mnoge žene koje se nikada nisu porađale mogu da zavide ovoj prelatkoj porodilji na liniji koju ima uprkos činjenici da je mama troje dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Izdanje Sanje Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše 

 

makonda-tracker