čestitamo

PORODILA SE SANJA KUŽET: Voditeljka u tajnosti postala mama po treći put, a nasledniku će dati ovo MOĆNO SRPSKO IME

0

Voditeljka Sanja Kužet donela je na svet zdravog dečaka.

Lepa voditeljka rodila je trećeg sina
Lepa voditeljka rodila je trećeg sinafoto: Zorana Jevtić

Voditeljka Sanja Kužet porodila se juče u prepodnevnim časovima u strogoj tajnosti u Beogradu.

 

Kako prenose mediji, voditeljka popularnog muzičkog takmičenja rodila je prirodnim putem zdravog dečaka, a par se još uvek nije odlučio za ime.

 

Voditeljka je godinama u skladnoj ljubavi sa suprugom Nemanjom, sa kojim već ima sina Strahinju, dok je starijeg Andriju dobila u prvom braku. 

 

Srećni roditelji prinovu će proslaviti u najužem krugu porodice i prijatelja, a spekuliše se da će voditeljka svom trećem nasledniku dati ime Vuk.

 

Kužetova svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti, mada je trenutke iz svoje doskorašnje trudnoće neretko i rado delila na svom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Za trudnoću lepe Sanje saznalo se početkom godine kada je Grand produkcija izdala saopštenje za javnost.

 

"Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu! Naime, sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kuzet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina! Kako se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije "Zvezda Granda", već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja", saopštili su u Grandu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Porodila se najbolja srpska košarkašica

 

 

 

 

 

makonda-tracker