može i ovako!

Kako da nosite krop top (i)ako imate stomačić? 3 načina da kombinujete ultratrendi komad bez otkrivanja previše kože

0

Ukoliko se ne osećate najprijatnije i manjka vam samopouzdanja u krop topu, to nije razlog da ga zaobilazite – samo iskoristite ove ideje za sklapanje autfita!

Među omiljenim komadima već nekoliko sezona su, bez sumnje, krop topovi
Među omiljenim komadima već nekoliko sezona su, bez sumnje, krop topovifoto: andersphoto/Shutterstock.com

Krop top je jedan najpopularnijih komada proteklih godina i prevazišao je letnju sezonu, pa se nosi tokom čitave godine u kombinaciji s blejzerima, teksas jaknama i bundicama, ali je leto i dalje doba godine kada je posebno dominantan.


Oni su atraktivni, zahvalni za sklapanje autfita, uvek veoma trendi, ali nije svako spreman da "uskoči" u kropovanu majicu jer to uglavnom podrazumeva otkrivanje nešto više kože i stomaka. Međutim, to ne mora da bude tako!


Slojevito oblačenje i strateško biranje donjeg dela odeće može da bude tajni začin koji je potreban modnom izdanju da biste se osećali prijatno i samopouzdano u krop topu, a mi imamo nekoliko ideja kako to da postignete.

  • Krop top preko jednog sloja


Stari trendovi iz osamdesetih i devedesetih svako malo se vraćaju u modu, pa nećete izgledati staromodno ukoliko ispod krop topa obučete bodi, običnu majicu ili usku atlet majicu koja drži stomačić pod kontrolom.

 


Ne samo što ćete tako pokriti ovaj deo tela nego će krop top i dalje ostati centralna tačka vašeg stajlinga, a ne možete da pogrešite s najjednostavnijom crnom majicom za svakodnevno izdanje ili čipkanom slip majicom, bodijem ili klasičnom belom košuljom ispod elegantnog topa.

 

 

  • Krop top + pantalone visokog struka


Ako želite da nosite kropovanu majicu, a ne biste da pokažete stomak, odaberite što duži model možete da nađete i kombinujte ga s pantalonama dubljeg struka kako biste bili sigurni da je sve pokriveno onako kako želite.

 


Farmerke i elegantne poslovne pantalone visokog struka su vrlo stajliš već nekoliko sezona, pa ćete tako ubiti sve muve jednim udarcem!

 

  • Krop top + suknja koja stvara ženstvenu siluetu


Pencil suknja s visokim strukom, tik iznad pupka, odličan je način da se postigne elegantan i vitkiji izgled uz krop top.

 

 

Međutim, to nije jedina opcija: odličan efekat postići ćete i uz lepršavu maksi-suknju ili duboki, midi, boho model.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević: Mladi se ugledaju na pevačice i oblače se užasno

 

makonda-tracker