holivudski

Venčali su se na Vidovdan, blistala je u 7. mesecu trudnoće: Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška je počela bajkovito

0

Slušali su pesmu Sergeja Ćetkovića ispred njene kuće kad je "pao" prvi poljubac

LJUBAVNA PRIČA JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA
LJUBAVNA PRIČA JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆAfoto: Facebook Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša i njen dugogodišnji suprug Duško Tošić upoznali su se davno i započeli su emotivnu vezu koja je kasnije krunisana brakom. U sedmom mesecu trudnoće Jelena je fudbaleru rekla sudbonosno "da" daleko od gradske buke i vreve, bez prisustva novinara i paparaca.

 

Još pred dve godine Jelena je u javnosti priznala da se razvodi od njega, jer se on "više ne oseća kao deo porodice". Sada je i definitivno, pravno i papirološki ovaj proces završen, što je pevačica i pokazala na Instagramu.

 

Ona je objavila fotografisane papire koji pokazuju da su se razveli, a otkrila je i da je njihova imovina pripala deci, kao i da će se ona starati o njima.

U jeku ovih vesti mnogi se pitaju kako su se pevačica i fudbaler upoznali i gde je krenula njihova ljubavna priča. 

 

Kako su se upoznali Jelena Karleuša i Duško Tošić?

 

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - ispričala je svojevremeno pevačica.

JELENA I DUŠKO SU U BRAKU BILI 16 GODINA
JELENA I DUŠKO SU U BRAKU BILI 16 GODINA foto: Damir Dervišagić

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

 

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - rekla je jednom Jelena.

 

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

Jelena je otkrila i da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kos dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Tada je pomislila da je on onaj pravi. 

 

- Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - ispričala je Karleuša.

 

Nakon što su se neko vreme zabavljali odlučili su da na Vidovdan krunišu svoju ljubav brakom, što se i dogodilo u hotelu „President“ u Kovilovu. U bajkovitom okruženju, sa mnogo sveća, bazenom i oltarom u obliku srca koji je bio ukrašen sa nekoliko hiljada belih pupoljaka Jelena je Dušku izgovorila sudbonosno "da".

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

Ona je tada bila u sedmom mesecu trudnoće, ali venčanica joj je stajala kao salivena. Bez ijednog kilograma viška, sa sveže preplanulim tenom posle odmora u Turskoj blistala je i sreća je bila vidljiva na njenom licu. 

 

Na stolovima su se pred gostima našle posude od leda, kruške punjene gorgonzolom i jagode sa spanaćem, a kasnije su se pred gostima našli i jastog, ćuretina u sosu od višanja i teletina iskombinovana sa egzotičnim voćem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

O estetici nije ni potrebno govoriti. KOmbinacija srebrninih i satenskih mašni dale su savršenu dozu elegancije, a poseban utisak na sve goste ostavile su belom svilom uvezane kutijice sa poklonima za goste. 

 

Definitivno, bilo je ovo venčanje kao iz Holivuda, o čemu svedoči činjenica da se o njemu govorilo danima. Par se nakon toga dva puta ostvario u ulozi roditelja dobivši dve ćerke Atinu i Niku, o kojima će pevačica brinuti nakon što je potpisala sporazumni razvod braka od svog supruga Duška.

 

Bonus video:

Jelena Karleuša o aferi pesme "Runde"

 

makonda-tracker