da ili ne?

Velika greška ili pravi izbor? Pojavljivanje Brižit Makron u seriji "Emili u Parizu" iznenadilo je (negativno) Francuze

0

Prva dama Francuske pojavila se kao gost iznenađenja u novoj sezoni serije "Emili u Parizu".

Brižit Makron i Lili Kolins u seriji 'Emili u Parizu'
Brižit Makron i Lili Kolins u seriji "Emili u Parizu"foto: Handout / AFP / Profimedia

Serija "Emili u Parizu" već par godina je veoma popularna na platformi Netfliks, a glumica Lili Kolins stekla je posebnu slavu ulogom šarmantne Amerikanke koja je životni put započela u Gradu svetlosti.

 

Njen stil je tu posebno primećen, s obzirom na ultrašik i ekstravagantne komade koje je Kolinsova, inače ćerka Fila Kolinsa, ponela u ulozi Emili — mada se veliki deo kritike odnosilo na to da je nerealno takve autfite nositi u svakodnevnom životu — ali svakako je ispisala nove modne stranice.

 

Trenutno je aktuelan drugi deo četvrte sezone, koji je pušten na ovo platformi, a u jednoj od epizoda gostuje i prva dama Francuske Brižit Makron.

 

Ona je u seriji odglumila amu sebe u kratkom pojavljivanju, a ono što se mnogim Francuzima nije dopalo jeste to što, kako navode, u seriji ima mnogo stereotipa o Parizu i Parižanima, a supruga francuskog predsednika pojavljivanjem je Emili dala veliku podršku.

 

Za neke je ovaj potez bio baš hrabar, a drugima velika greška.

 

Ona je veliki fan ove serije i lepo je prihvatila spominjanje njenog imena u prvoj sezoni. Bila mi je čast i zadovoljstvo da snimam s njom — rekla je Lili Kolins, koja u seriji snima selfi s Brižit i objavljuje ga na Instagramu, uz hešteg #makeiticonic, što je slogan predsednika Makrona.

 

Zanimljivo je to da je prva dama nosila svoju garderobu u seriji i time donela pravi francuski šik.

 

Brižit Makron je ponela svoju garderobu za pojavljivanje u seriji 'Emili u Parizu'
Brižit Makron je ponela svoju garderobu za pojavljivanje u seriji "Emili u Parizu"foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ / POOL MAXPPP OUT

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Makron u obilasku kompanije Šnajder elektrik u Novom Sadu

 

 

makonda-tracker