uvek u žiži

Svi komentarišu istu stvar: Fotografije Emanuela i Brižit Makron s letovanja munjevito se šire društvenim mrežama

0

Prvi par Francuske nedavno je uživao u kratkom, ali slatkom odmoru, a sada su se pojavile prve fotografije s plaže.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Emanuel Makron i njegova supruga Brižit iskoristili su nedavno nekoliko slobodnih dana da odu na odmor, a par je fotografisan u blizini tvrđave Bregançon, zvaničnog odmarališta predsednika Francuske.


Kako se navodi, fotografije su nastale 28. jula, a Makronovi su uslikani u trenucima opuštanja na plaži i na manjoj jahti, dok je francuski predsednik uživao i u vožnji vodenog skutera.


Viđeni su i kako rone, razgovaraju s grupom prijatelja, sunčaju se...

 

Pogledajte kako su se Emanuel i Brižit Makron proveli na letovanju.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gospođa Makron odlučila se najpre za žuti bikini, a potom i za jednodelni svetloplavi kupaći kostim, preko kog je nosila nešto sveliju laganu letnju košulju, a od sunca se štitila jednostavnim belim kačketom i naočarima za sunce, dok je njen suprug sve vreme bio u dugom kupaćem šortsu.

 

Makronovi na letovanju
Makronovi na letovanjufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supruga predsednika Francuske, koja je često na meti negativnih komentara zbog velike razlike u godinama između muža i nje i činjenice da su se zavoleli dok mu je ona bila profesorka u srednjoj školi, u aprilu ove godine je proslavila 71. rođendan. Ipak, mnogi kažu da se to ne vidi na njenom stasu.


"Prva dama izgleda fenomenalno", "Brižit izgleda bolje u kupaćem nego mnoge mlade žene", "Bravo, gospođo Makron"... neki su od komentara, dok su mnogi pohvalili i njenog supruga.

 

BONUS VIDEO

Kolmar je francuska Venecija

 

makonda-tracker