borba traje

Ovo su planovi Kejt Midlton za budućnost: Tokom 2024. viđena je samo dvaput, a šuškalo se da se nikad neće vratiti poslu

0

Kada će se supruga princa Vilijama vratiti kraljevskim dužnostima i hoće li to biti u obimu u kom se odvijalo ranije?

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, mogla bi uskoro da se vrati sovjim kraljevskim dužnostima, pišu britanski mediji.


Supruga princa Vilijama, koja se mesecima bori protiv raka, tokom 2024. pojavila se na zvaničnim javnim događajima samo dva puta – na tradicionalnom Pozdravu bojama i muškom finalu teniskog turnira Vimbldon, čija je pokroviteljka.


Kako piše The Sunday Times, ponovo bismo mogli da je vidimo u novembru, kada bi princeza od Velsa mogla da se pojavi na Nacionalnoj službi sećanja kod Kenotafa u Vajtholu, u Londonu, na kojoj se obeležava doprinos vojske i civila i žena Britanije i Komonvelta u svetskim ratovima i kasnijim sukobima.

Isti list piše da nije isključeno da će se Kejt Midlton pojaviti i na tradicionalnom koncertu Together za Božić, koji se održava u Vestminsterskoj palati i koji se uživo prenosi na televiziji svake godine.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ono što je sigurno, tvrdi pomenuti list, jeste da se princeza neće pridružiti svom suprugu princu Vilijamu u Kejptaunu, gde će biti održana dodela Easrtshot nagrada, početkom novembra.


Koliko je poznato, Kejt "radi od kuće" i boravi u Adelejd kotidžu u Vindzoru, gde njena porodica stanuje nakon smrti kraljice Elizabete II, a navodno se sastaje sa svojim osobljem kako bi napravili planove za budućnost.


Međutim, The Times piše da izvori bliski princezi od Velsa kažu da se ne očekuje da će Kejt Midlton požurivati da se vrati kraljevskim dužnostima.


Ljudi znaju i razumeju da je pred njom dug oporavak – kaže prijatelj Kejt Midlton.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN, EPA-EFE/NEIL HALL

Pre nekoliko meseci pisalo se da nije nemoguće da se supruga princa Vilijama nikada ne vrati poslu na način na koji ga je radila ranije jer je na prvom mestu posvećena svom lečenju i deci, što Kensingtonska palata nije potvrdila.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker