svi ga dobro znate

Zbog njega je napustila fakultet i odselila se u Barselonu: Koji poznati Srbin je bivši muž Aleksandre Janković?

0

U braku su dobili sina Vanju, a razvod joj ni malo nije lako pao

ALEKSANDRA JE BILA UDATA ZA POZNATOG VATERPOLISTU
ALEKSANDRA JE BILA UDATA ZA POZNATOG VATERPOLISTU foto: ATA Images

Glumica Aleksandra Janković imala je brojne uloge u domaćim serijama i filmovima, a čini se da ju je publika u punom sjaju doživela kroz ulogu Vesne u seriji "Azbuka našeg života".

 

Od tada ne prestaje interesovanje za njen život, ne samo kao glumice, već i kao žene i majke, a ona nije krila detalje svog emotivnog statusa, zbog čega je, čini se, osvojila srca publike.

 

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste činjenica da je Aleksandra bila u braku sa veoma poznatim sportistom, vaterpolistom, Draganom Andrićem, se danas bavi trenerskim poslom.

Dragan je svojevremeno bio jedan od najboljih srpskih sportista, a sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. i Seulu 1988. Takođe, dva puta je bio i svetski prvak.

 

Zbog njega Aleksandra je na drugoj godini faklteta napustila studije, odselili su se u Barselonu, a potom dobili sina Vanju.

 

Iako je to bila prava i iskena ljubav njihov brak je ipak došao do kraja i odlučili su da svako krene svojim putem, o čemu je ona i otvoreno govorila u javnosti, doduše, sa dosta tuge u glasu.

 

ALEKSANDRA JE ŽIVELA U BARSELONI SA POZNATIM VATERPOLISTOM
ALEKSANDRA JE ŽIVELA U BARSELONI SA POZNATIM VATERPOLISTOM foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ako je neko pred razvodom, ja se molim za što lepši i mirniji razlaz. Ako mora - neka to učini a ko ne mora - neka radi na tome da popravi situaciju, jer ne postoji ništa važnije od porodice - rekla je glumica.

 

- Sve se održava u formi brakova ili porodičnih zajednica, ali nikada više nije bilo razvoda i raspada. To je postala normalna stvar. Nekada su deca ćutala što su njihovi roditelji razvedeni, sada je to normalna stvar i neka vrsta epidemije. Ne mislim da je to dobro - zaključila je Aleksandra.

 

Bonus video:

Rastko Janković o povratku glumi

 

 

makonda-tracker