uvek iskrena i ljubazna

U jeku borbe sa rakom: Kejt Midlton napisala emotivno pismo i iskazala svoja najiskrenija osećanja

0
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, koja se povukla sa svojih kraljevskih dužnosti zbog dijagnoze raka i hemoterapije, napisala je iskreno pismo.

 

Princeza od Velsa poslala je pismo Kirsti Ker, čija šestogodišnja ćerka Isla ima celijakiju.

 

Mama nije mogla da kontroliše svoje emocije i rasplakala se kada je pre samo dve nedelje dobila specijalno pismo u ime buduće kraljice.

Kirsti Ker je pisala princezi od Velsa da objasni kako se njena ćerka Isla često bori sa celijakijom. Isla se često oseća drugačije od svojih prijatelja jer mora da sledi strogu dijetu i nema toliko energije kao njeni drugari.

 

Princeza Kejt je zatim odgovorila na pismo dok je podelila svoje dobre želje za Kirstinu porodicu.

 

- Hvala vam što ste napisali pismo princezi od Velsa - stajalo je u pismu. - Žao mi je zbog svega što je vaša ćerka doživela, ali je ohrabrujuće čuti da je Isla napravila toliki napredak.

 

KEJT SE VEĆ DUGO BORI PROTIV TEŠKE BOLESTI
KEJT SE VEĆ DUGO BORI PROTIV TEŠKE BOLESTI foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Majka princeze Šarlote pohvalila je Kirsti za njenu "marljivost" u zaštiti svoje ćerke i rekla da je to "zaista vredno divljenja".

 

U pismu do kojeg je došao Hello! magazin, takođe je pisalo:

 

- Bilo je lepo od vas što ste se potrudili da pišete kao što jeste. Princeza od Velsa bi želela da pošalje najbolje želje vama i vašoj porodici.

 

Pismo je potpisao šef kraljevske korespondencije, a pojavilo se baš u periodu oporavka buduća kraljice. Ona se povukla od kraljevskih dužnosti kako bi se fokusirala na svoje zdravlje nakon što je u martu objavila da joj je dijagnostikovan nepoznat oblik ove bolesti. Podvrgnuta je preventivnoj hemoterapiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Analiza eksperata - Britanija je u velikoj krizi

 

makonda-tracker