"Muči je osećaj krivice": Iza Kejt Midlton je težak period, ali sad konačno može bar na kratko da odahne

0
KEJT ĆE SADA MOĆI DA SE POSVETI SEBI
KEJT ĆE SADA MOĆI DA SE POSVETI SEBI foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia

Kako se leto završava, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis vraćaju se svojim obavezama u školuskim klupama.

 

Kejt Midlton muče pomešana osećanja zbog njenog trenutnog stanja, a polazak dece u školu pomoći će joj da ima malo više vremena za odmor, kao i da se fokusira na projekte koje planira u budućnosti. 

 

Tokom poslednje dve nedelje raspusta, unuci kralja Čarlsa i deca princa Vilijama i Kejt Midlton boravili su u svojoj rezidenciji u Norfolku, Anmer Holu i Balmoralu.

Dženi Bond, bivša kraljevska dopisnica Bi-Bi-Sija, sugeriše da Kejt Midlton možda ima pomešana osećanja u vezi sa novom školskom godinom, koja upravo počinje. Bond napominje da se, kao i mnoge majke, princeza od Velsa oseća rastrzano jer su došao kraj odmoru i sada su pred decom i njom brojne obaveze - piše OK!.

 

Voditi računa o troje dece dnevno, posebno tokom oporavka od lečenja raka, veliki je izazov. Međutim, nekoliko fotografija nje i Vilijama pokazuje da su oni potpuno smireni i zadovoljni, kaže Bond. Imali su mnogo zabavnih i kvalitetnih porodičnih trenutaka u Norfolku i Balmoralu.

 

KEJT KONAČNO MOŽE DA ODAHNE JER DECA KREĆU U ŠKOLU
KEJT KONAČNO MOŽE DA ODAHNE JER DECA KREĆU U ŠKOLUfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Dženi kaže da će Kejt sada imati više vremena za sebe, dok se Džordž, Šarlot i Luis vraćaju svojoj školskoj rutini. Budući da će deca sada dosta vremena provoditi u školi Kejt će moći da se fokusira na svoje tekuće projekte i kampanje koje su joj važne, dodala je Dženi.

 

- To će Ketrin dati priliku da se mirno odmara kada oseti da joj je to potrebno bez osećaja krivice, koji ju je mučio, što nije sa decom - rekao je Bond.

DECA KEJT I VIIJAMA KREĆU U ŠKOLU ŠTO ĆE NJOJ I TE KAKO PRIJATI
DECA KEJT I VIIJAMA KREĆU U ŠKOLU ŠTO ĆE NJOJ I TE KAKO PRIJATI foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Dijagnoza raka Kejt Midlton


U martu, Kejt je podelila da se bori protiv raka. Ona je u video snimku objasnila da su nakon operacije abdomena u januaru testovi pokazali rak, što ju je navelo da počne preventivnu hemoterapiju. Ove vesti stigle su u isto vreme kad se saznalo da i kralj Čarls ima rak.

 

Kejt je odlučila da se fokusira na oporavak kod kuće, ali je iznenadila svoje fanove prisustvovanjem nekoliko javnih događaja, kao što su Pozdrav bojama i Vimbledon 2024.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa britanskom monarhijom?

 

makonda-tracker