skromna

4 načina na koje Kejt Midlton efektivno uštedi novac kraljevskoj porodici

1

Iako žive na visokoj nozi, neki članovi kraljevske porodice, poput Kejt Midlton, imaju svoje metode štednje.

Kejt Midlton poznata je i po tome da zna da bude vrlo skromna, a tako vaspitava i decu
Kejt Midlton poznata je i po tome da zna da bude vrlo skromna, a tako vaspitava i decufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premda je istina da je potrebno mnogo novca da kraljevska porodica bilo koje zemlje živi život kakvim oni inače žive, to ih ne sprečava da povremeno budu štedljivi kada im to dozvole prilike.

 

Primer takvog pristupa novcu jeste princeza od Velsa Ketrin Midlton, koja je demonstrirala nekoliko načina na koje štedi novac u različitim prilikama.

 

Finansijski ekspert Džejson Higs analizirao je kraljevske strategije koje mogu pomoći u organizaciji budžeta i finansijama u današnjoj ekonomiji.

 

 

1. Više puta nosi iste autfite

 

Kejt Midlton je prihvatili praktični pristup odevanju, te nosi i ranije nošene odevne kombinacije ili pojedinačne komade uklapa u nove stajlinge. 

Džejson kaže da je to praktična strategija za odevanje, smanjenje troškova i minimaliziranje otpada.

 

2. Kućni dekor

 

Neke robne kuće popularne u Evropi nisu nepoznanica princezi Kejt i ona je veliki fan nešto jeftinijih marki. Tako su i princ Džordž i princeza Šarlot nameštaj za svoju sobu ranije našli u Ikei

 

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

3. Prati popuste

 

Kejt je viđena više puta na rasprodajama, što se često dešava pre Božića, pa se stiče utisak da posebno voli praznične rasprodaje.

 

4. Jefinija odeća

 

Zna se da Kejt voli i neke pristupačnije odevne komade, pa je prošle godine viđena u blejzeru koji košta 66 funti, a zanimljivo je da je pre nego što je postala princeza imala "normalan" posao, i to u marini.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NEMA UŠTEDE PREKO NOĆI! Uzelac: To je kao dijeta; neko vreme ne jedete, a onda se vratite na staro ŠTEDNJA JE NAČIN ŽIVOTA

 

makonda-tracker