Da li to kraljevska porodica opet nešto krije? Odeća Kejt Midlton za odlazak u crkvu u nedelju zabrinula njene fanove

0

Javnost pomno analizira svaki korak buduće kraljice, a ovog puta zabrinutost je izazvao njen odabir odeće

ODEĆA KEJT MIDLTON ZBUNILA NJENE FANOVE ŠIROM SVETA
ODEĆA KEJT MIDLTON ZBUNILA NJENE FANOVE ŠIROM SVETA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom i princom Džordžom pre nekoliko dana prisustvovala nedeljnoj službi koja je održana u crkvi Krati Klark. 

 

Njeno novo pojavljivanje izazvalo je burne reakcije javnosti koja prati svaki njen korak. Ona je uslikana u kolima sa svojim suprugom, a njen izraz lica pokazao je da se princeza lagano oporavlja i da bismo mogli da je uskoro očekujemo češće u javnosti.

 

To je bilo Kejt prvo javno pojavljivanje otkako je prisustvovala muškom finalu na Vimbldonu u julu, a princeza je izgledala elegantno u braon kariranom trenč kaputu iz Holand Kupera i Hicks & Brovn šeširu sa perjem.

Međutim, mnoge kraljevske obožavatelje zbunilo je njeno zimsko odelo, s obzirom da je trenutno leto na severnoj hemisferi.

 

- Znači, u Velikoj Britaniji je hladno tokom cele godine? - pitao je jedan pratilac u komentarima na društvenim mrežama.

 

- Je li već jesenje vreme? - pitao je drugi.

 

- Ja sam u Kaliforniji, SAD i samo pogled na jesenju odeću čini me još toplijim! - dodao je treći.

 

KEJT JE BILA U PRELEPOM JESENJEM IZDANJU
KEJT JE BILA U PRELEPOM JESENJEM IZDANJU foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dok je prosečna temperatura u Londonu u letnjim mesecima oko 23C (73F), u Škotskoj je obično hladnije.

 

Prognoza u Aberdinširu u nedelju je bila oblačno sa najvišom temperaturom od 16°C (60F) i najnižom od 9°C (48F), pa su zato osobe poput Kejt, kraljice Kamile i vojvotkinje od Edinburga bile obučene u jesenje kapute i jakne.

 

Kejt je uz karirani kaput i fedora šešir ponela i zlatnim naušnicama, dok je Sofi (59) nosila tamnocrvenu jaknu preko kompleta sa dubokim izrezom.

 

KEJT JE UŽIVALA U NEDELJU NA SLUŽBI U CRKVI
KEJT JE UŽIVALA U NEDELJU NA SLUŽBI U CRKVI foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kamila (77) je obukla sako smaragdne boje sa crvenim tartanskim detaljima na reverima, zajedno sa odgovarajućim šeširom sa perjem, dok je kralj (75) izgledao elegantno u kiltu.

 

Princ i princeza od Velsa uživali su u prazničnom vikendu u Škotskoj pre nego što se njihovo troje dece, princ Džordž (11), princeza Šarlot (9) i princ Luis (6) vratili u svoje učionice u školi Lambruk početkom septembra. Džordž će krenuti u 7. godinu, dok će Šarlot u 5., a Luis u 2. godinu.

 

U ličnom obraćanju u junu, Kejt je rekla da je "dobro napredovala" u lečenju, ali je dodala da ima "dobre dane i loše dane" i, iako je radila od kuće, rekla je "Nisam izašla iz šume ipak".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Na pomolu je velika kriza u britanskoj kraljevskoj porodici?

 

makonda-tracker