nije lak plen

NJEN OTAC JE DECENIJAMA U HOLIVUDSKOJ SEKTI: "Tajna" Dženifer Lopez zahvaljujući kojoj je izbegla kandže sajentologije

0

Iako među članovima Sajentološke crkve Džej Lo ima mnogo prijatelja, a njen otac je istaknuti sajentolog, pevačica i glumica nije na spisku poznatih koji su "uvučeni" u ovu mračnu priču.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Lea Remini, najširoj publici poznata po glavnoj ženskoj ulozi u sitkomu King od Queens i po tome što je po izlasku iz Sajentološke crkve počela da širi u medijima istinu o ovoj organizaciji.


Ona je godinama bliska prijateljica Dženifer Lopez, a ističe da su visoki članovi Crkve pokušali da je udalje od pevačice i glumice nakon što je ona istupila iz nje.

 

Pretpostavljam da su to želeli da bi i nju uvukli u sajentologiju, a ja sam im se možda našla na putu — ističe Lea.

 

foto: Profimedia

Ona je objasnila da im to nije pošlo za rukom jer je Džej Lo odavno prozrela pravu prirodu ovog kulta. Kako Reminijeva kaže, ona sajentolozima nije stajala na putu jer Dženifer, inače veliku vernicu, nikad ne bi mogli da obrlate.


Ja je nisam spasila ničega. Dženifer je vrlo odlučna žena i posvećena duhovnosti. Ona je katolkinja, uvek je to bila, a njen otac je indoktrinirani sajentolog, već dugo. Dostigao je tajne nivoe sajentologije. Ali Dženifer sama donosi odluke — naglašava Lea.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Ona je dodala da je Džej Lo bila uz nju sve vreme dok se suočavala s pritiscima zbog svog odlaska iz Sajentološke crkve i njenom raskrinkavanja u medijima i dokumentarnoj seriji Leah Remini: Scientology and the Aftermath.

 

 

makonda-tracker