presrećni i uzbuđeni

"Sitno brojimo do novog poglavlja": Ivana Anjušić podelila fotografiju i objavila lepe vesti

0

Emocije u domu poznatog para su pomešane, ima neizvesnosti, stresa, ali i sreće 

foto: Instagram / ivanamaksimovic
foto: Instagram / ivanamaksimovic

Naša poznata strelkinja Ivana Maksimović Anđušić pre nekoliko dana podelila je na društvenim mrežama svoju fotografiju sa prelepe jahte i nema ko nije primetio da izgleda bolje nego ikad.

 

Ipak, nije to ono što je privuklo najviše pažnje. Naime, Ivana je uz tu prelepu fotografiju stavila opis, kojim je objasnila da se nalaze na velikoj životnoj prekretnici i da su ona, kao i njen suprug košarkaš Danilo Anđušić veoma uzbuđeni zbog toga.

 

- Sitno brojimo do novog poglavlja, preseljenja u Emirate i mogu reći da je stres na vrhuncu, ali ova slika smiruje. Još samo malo! -  stajalo je u opisu objave.

Ivanin muž je potpisao novi ugovor i od sada će igrati za klub u Dubaiju, a to je i razlog njihovog porodičnog preseljanja. Ivana i Danilo imaju dva sina, Filipa, Uroša i važe za jedan od naskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 

Iako o svom privatnom životu retko govore u javnosti, jednom prilikom lepa Ivana otkrila je kako su se oni upoznali. Kako je rekla da ih je upoznao njihov sadašnji kum poznati košarkaš Đorđe Drenovac.

Ona je objasnila da se sa Đorđem upoznala u Turskoj, a da su se Danilo i Đorđe već uveliko družili. Tada se on postarao da se Ivana i Danilo sretnu, uzpoznaju, a potom i uplove u vezu.

 

2015. godine su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a onda je stiglo i pojačanje u porodicu. Njihov sin FIlip rodio se 2018. godine, a nakon toga dobili su još jednog dečaka 2021. godine, koji je dobio ime Uroš. Oni su saa jedna vesela porodica u kojoj sve bruji od dečije graje i smeha.

 

Bonus video:

Nikoli Rokvić se na putu za skupljanje novca pridružio poznati košarkaš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker