nosi se od januara do decembra

Ledi Di ga je o-bo-ža-va-la! Najlepše haljine Ivane Maksimović imaju isti detalj, koji će do kraja 2024. napraviti "bum"

0

Omiljeni mikrotrend 80-ih savršen je dodatak elegantnim i romantičnim izdanjima, a srpska strelkinja koristi ga maestralno.

Ivana Maksimović Anđušić ume da ostavi utisak stilom
Ivana Maksimović Anđušić ume da ostavi utisak stilomfoto: A.K./ATAImages

Olimpijske igre u Parizu pratimo s mnogo nada za uspehe naših olimpijaca, a mnogo očekivanja imali smo od strelaca Srbije, koji su nas obradovali jednom zlatnom medaljom.


Imala je naša zemlja mnogo istaknutih ličnosti u ovom sportu, a jedna od omiljenih i dalje je Ivana Maksimović Anđušić, osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.


Ivana je proteklih godina postala i jedna od najpopularnijih mladih žena na društvenim mrežama, a mnoge devojke modnu inspiraciju traže u njenom stilu.

 

 

Poznata strelkinja često deli fotografije koje svedoče o njenoj svakodnevici, pa imamo priliku da zavirimo u njen stil u raznim prilikama, a mi smo primetili jedan interesantan detalj u njenim elegantnim haljinama – nezaobilazni puf efekat na rukavima.

 


Bez obzira na to jesu li na ovaj način naglašena ramena ili su rukavi labavog kroja i naduveni pri krajevima, jedna od omiljenih srpskih olimpijki nosila je više modela s ovim detaljem, koji je pouzdan način da postignete šik izgled.

 


Puf-rukavi su se vratili 2024.


Puf-rukavi jedan su onih trendova za koje uvek možemo da računamo da će se vratiti u modu, a ove godine su doživeli novu popularnost s početkom prolećne sezone.


Silueta koja je ukorenjena u prepoznatljivom stilu princeze Dajane s početka 80-ih tema je koja se ponavlja u modi i više od pukog sezonskog hira, pa se tako razvija i transformiše već decenijama.

 

Stil princeze Dajane nakon udaje za Čarlsa obeležili su puf-rukavi
Stil princeze Dajane nakon udaje za Čarlsa obeležili su puf-rukavifoto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Ove godine su ih u kolekcijama za proleće i leto, ali možda još i više i za jesen i zimu 2024, koristili brendovi kao što su Carolina Herrera, Chloé i Louis Vuitton, neprimetno ih ugrađujući u savremene komade.

 

Puf-rukavi bili su zapaženi na AW24 reviji modne kuće Chloé
Puf-rukavi bili su zapaženi na AW24 reviji modne kuće Chloé foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

Svestranost ovog trenda je očigledna ako uzmete u obzir da se puf-rukavi mogu videti maltene na svemu, od blejzera preko elegantnih večernjih izdanja do topova za svaki dan.

 

Komplet brenda Carolina Herrera s puf-rukavima
Komplet brenda Carolina Herrera s puf-rukavimafoto: Launchmetrics.com/spotlight / ShowBit / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dok je Ivana Anđušić Maksimović govorila za Puls Srbije, beba se probudila, a njena reakcija fenomenalna

 

makonda-tracker