"Dočekala sam svojih 5 minuta": Marija Kilibarda podelila fotografiju i pokazala kako izgleda u 8. mesecu trudnoće

0

Lepa Mara blista i ne skida osmeh s lica, a mnogi primećuju da joj trudnoća baš prija 

MARIJA KILIBARDA U 8. MESECU TRUDNOĆE
MARIJA KILIBARDA U 8. MESECU TRUDNOĆE foto: Instagram / kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda podelila je na društvenim mrežama jednu svoju fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomačić, a ona je savršeno raspoložena. 

 

Poznato je da je ona jedna od retkih voditeljki na našoj javnoj sceni koja je uspela da odoli trendu menjanja svog lica i tela, a njene fotografije s početka karijere i sada gotovo da se uopšte ne razlikuju.

 

Iako je oduvek želela da ima malo punije usne ona nije želela da ih doteruje botoksom i drugim vrstama estetskih korekcija, a sada joj je priroda dala, slobodno možemo reći sve o čemu je godinama maštala.

To je lepa voditeljka i potvrdila opisom koji je stajao uz njenu najnoviju fotografiju:

 

- Malo se fotkamo, malo smo vredne, malo slušamo Tedija Svimsa (pardon, “malo” :) , malo više rastemo. Dočekala sam svojih 5 minuta, da imam punije usne, živeli hormoni.

 

Ovim je Mara objasnila da su joj zbog trudnoće porasle i usne, a ne samo stomak, što je česta pojava kod žena koje su u drugom stanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Čim je fotka osvanula na Instagramu odmah su se oglasile brojne njene prijateljice koje su dobro poznate srpskoj javnosti.

 

- O, kakva je to divota! Ljubim - napisala je Anjuta Mandić, a na ovo nije ostala nema ni Jelisaveta Orašanin, koja je voditeljki u komentar stavila mnogo emojlija sa srcima u očima. Ništa manje nije dobila ni od Dragane Kosjerine, a bilo je i onih koji su tvrdili da je ona najlepša trudnica na svetu.

 

Bilo kako bilo vidi se da Marija baš uživa u trudničkim danima, a sigurni smo da jedva čeka da upozna bebicu koja raste u njoj na šta neće još dugo morati na čeka. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako Anđelka Prpić uspavljuje bebu? 

 

 

makonda-tracker