ona sija

Uvek je bila prelepa, ali sad je – OČARAVAJUĆA! Kako Marija Kilibarda izgleda u 6. mesecu trudnoće?

2

Jedna od omiljenih domaćih TV zvezda nedavno je potvrdila da će uskoro postati mama, a sada je na Instagramu osvanula njena najnovija fotografija

Marija Kilibarda je jedna od najlepših Srpkinja
Marija Kilibarda je jedna od najlepših Srpkinjafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda, koja iza sebe ima dugogodišnju uspešnu karijeru i mnogo obožavalaca, nedavno je potvrdila glasine da je u drugom stanju, na veliku radost njenih fanova.


Jedna od najšarmantnijih dama na našim malim ekranima čeka prvo dete s verenikom Branislavom Vučelićem, a istakla je da se dobro oseća.


Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! – poručila je Marija Kilibarda.

Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću – istakla je voditeljka za Unu.


Marija još uvek nije pokazala trudnički stomačić, ali je juče na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je vidimo zagrljenu s prijateljicama i gde se vidi delić njene figure, a jedno je sigurno – ne pamtimo da smo je videli lepšu i srećniju!

 

Marija Kilibarda s prijateljicama
Marija Kilibarda s prijateljicamafoto: Instagram / kilimara


Kad nam ona dođe – napisala je voditeljka na fotografiji.


Ona je pre nekoliko dana pozirala i sa svojim prijateljicama i pozantim glumicama Anđelkom Prpić i Anjom Mandić i poručila:


Tradicionalna, musketarska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda pokazala kako Anđelka Prpić uspavljuje bebu

 

makonda-tracker