porodična drama

RASKRINKANA još jedna LAŽ princa Harija i Megan Markl: Da li je kraljica pre smrti upoznala novu princezu?

0

Princ Hari i Megan Markl danas proslavljaju 3. rođendan svoje ćerke, princeze Lilibet Dajane i istovremeno se bore sa novim nizom optužbi, koje dolaze iz pravca Bakingemske palate.

Princ Hari i Megan Markl žive život pod stalnom prismotrom javnosti
Princ Hari i Megan Markl žive život pod stalnom prismotrom javnostifoto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Na današnji dan pre 3 godine rodila se princeza Lilibet Dajana Mauntbaten Vindzor

 

Bliski prijatelji princa Harija i njegove supruge Megan Markl tvrdili su kako je par, neposredno nakon rođenja malene Lilibet 04. juna 2021. godine, devojčicu predstavio sada već pokojnoj prabaki kraljici Elizabeti II putem video poziva.

 

Uoči trećeg rođendana princeze, koja je trenutno 7. u redu za nasleđivanje britanske kraljevske krune, pojavili su se navodi koji raskrinkavaju njene roditelje i optužuju ih za obmanu javnosti.

 

Naime, "dobro obavešten izvor" tvrdi kako je tada 95-godišnja kraljica bila besna zbog neistinitih izjava koje su prijatelji nekadašnjih vojvode i vojvotkinje od Saseksa dali za američke medije. 

 

Nije bilo nikakvog video poziva – rekao je oštro insajder iz Bakingemske Palate za "The Mail".

 

Da li su prijatelji poznatog para slagali javnost
Da li su prijatelji poznatog para slagali javnostfoto: Dominic Lipinski / AFP / Profimedia

– Radi se o tome da li je ono o čemu se izveštava tačna verzija onoga što se zaista i dogodilo – dodao je izvor, insistirajući na tome da pokojna kraljica nikada nije imala priliku da upozna svoju praunuku, pa čak ni putem famoznog video poziva

 

Zanimljivo je to da je princ svojoj mezimici ime dao upravo po svojoj voljenoj baki – Elizabetu su u krugu porodice svi od milja zvali Lilibet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah Daily (@oprahdaily)

 

Portparol poznatog para rekao je za "Njujork post" da se Hari prethodno konsultovao sa bakom i da bez njenog odobrenja nikada ne bi imenovao ćerku jedinicu po njoj.

 

Međutim, izvor iz Palate rekao je za "BBC" da je razgovor bio više "u formi saopštenja, nego pitanja". Hari i Megan su angažovali advokata koji je uputio pravno pismo kao odgovor na navedene izjave, te ih označio kao "klevetu". Komentar Bakingemske palate je izostao.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

 

 

makonda-tracker