priznala

Nakon Stjepana Hausera i zgodnog kuvara srce joj ukrao plavooki zavodnik: Jelena Rozga otkrila da je ponovo zaljubljena

0

Prošlo je mnogo vremena od kada smo hrvatsku pevačicu imali prilike da vidimo zaljubljenu, a sada je na sva zvona objavila da više nije "solo igračica"

JELENA ROZGA PONOVO ZALJUBLJENA
JELENA ROZGA PONOVO ZALJUBLJENA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Jelena Rozga često je u centru pažnje medija zbog posla kojim se bavi, ali ne samo zbog toga. Njeni stajlinzi su često inspiracija mnogim ženama koje vole da prate trendove, ali ovog puta nije u pitanju ni moda.

 

Rozga je nedavno, posle mnogo vremena, progovorila o svom privatnom, odnosno ljubavnom životu. Ona je otkrila da je ponovo zaljubljena i tom informacijom samo zagolicala znatiželju javnosti.

 

Jelena je na društvenim mrežama sugerisala da ponovo voli i da je voljena.

- Gledam u najlepše plave oči - izjavila je pevačica za "24 sata".

 

Pevačica je otkrila da joj je teško da se prilagodi kad su muško-ženski odnosi u pitanu i zato ne žuri. Muškarac kojem će pokloniti svoje srce mora da bude spreman da je prihvati takvu kakva jeste.

 

- Nisam se borila. Znam šta hoću, a šta neću - objasnila je lepa Hrvatica, pa je dodala:

- Jelena je privatno smirena. Ja sam energična na pozornici, danonoćno. Eto, sada nisam sve što sam privatno na sceni.

 

Jako sam smirena, puno se odmaram, nikad se ne svađam. Volim probleme da rešavam lepim, mirnim razgovorima - istakla je Jelena.

 

Jelena je samo zagolicala maštu medija koji se trude da otkriju ko je muškarac koji je ukrao njeno srce, a sigurni smo da ukoliko je to ono pravo uskoro će se zajedno pojaviti u javnosti.

 

Bonus video:

Jelena Rozga ide u rusku školu

 

makonda-tracker