nešto drugačije

Kim Kardašijan smo videli u (daleko) smelijoj verziji: Jelena Rozga u neobičnoj Gotjeovoj mini-haljini koja mami pogled

0

Hrvatska pevačica uvek ima stajling koji privlači pažnju, a pre nekoliko večeri je u Budvi nastupila u nesvakidašnjoj kratkoj haljini koja zaista ostavlja utisak.

Jelena Rozga nastupila je pre nekoliko večeri u Budvi
Jelena Rozga nastupila je pre nekoliko večeri u Budvifoto: Antonio Ahel/ATAImages, rozga_my_life_/Instagram

Letnja sezona je deo godine u kom za regionalne zvezde nema odmora, a jedna od onih koji često nastupaju je i hrvatska pop zvezda Jelena Rozga, koja nastavlja da niže uspešne koncerte širom Balkana.


Tako je pre nekoliko večeri ona oduševila publiku u Budvi, gde su Rozgini fanovi uživali u njenim najvećim hitovima, odličnom raspoloženju i – kako nas je i navikla – stilu za pamćenje.


Ovog puta pevačica se i te kako potrudila da ostavi utisak, a izbor je pao na neobičnu haljinu koju potpisuje francuski brend Jean Paul Gaultier.

 


U pitanju je mini-haljina dugih rukava nazvana Body Morphing, koja je inspirisana šarama zebre, a ostavlja utisak upečatljivim kontrastom i dinamičnim rasporedom širokih i tankih pruga.

 

Iako na prvi pogled deluje kao da je ovaj model crno-beli, on je zapravo u teget i ekru nijansi, a za njega je potrebno izdvojiti čak 690 evra.

 


U sličnoj kreaciji smo 2018. videli američku zvezdu Kim Kardašijan, koja je na dodeli nagrada People's Choice Awards ponela providnu nude i maksi varijantu.

 

 

Reč je o vintage komadu iz Gotjeove kolekcije za proleće 1996, koji je kasnije dobio svoju svežiju verziju u couture kolekciji za 2019. i potom ponovo 2021.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saša Matić i Jelena Rozga otpevali svoj duet

 

makonda-tracker