zasenila sve

Mala, crna, vanvremenska haljina je ostala u SENCI: Jelena Rozga ima MOĆNE CIPELE koje se jednom kupe i nose zauvek

0

Haljina svetski poznatog brenda opčinila je ne samo naše zvezde, već i Kejt Midlton i mnoge druge poznate dame širom sveta 

MOĆAN STAJLING JELENE ROZGE
MOĆAN STAJLING JELENE ROZGE foto: Instagram

Hrvatska pevačica Jelena Rozga oduševila je sve na jednom događaju koji je održan u Zagrebu. Na njemu su se okupile brojne poznate ličnosti, ali se čini da je lepa pevačica ukrala svu pažnju javnosti. 

 

Ona je uvek savršeno stilizovana, pa ne čudi što se od nje ne očekuje ništa manje od perfekcije, što je još jednom i pokazala.

 

Ovog puta izbor je pao na malu crnu haljinu s potpisom britanske modne kuće Aleksandar Mekvin,  koja se godinama smatra vanvremenskim komadom koji svaka žena ima u svom gardaroberu.

Ova haljina je istakla njenu savršenu liniju, ali to ovog puta nije bio njen "kec iz rukava".

 

Ono što je takođe privuklo pažnju strastvenih ljubiteljki mode jesu i crne salonke sa veoma viskokom petom brenda Đanvito Rosi, sa dva tanka kaiša oko nožnog zgloba koji su akcenat bacili na njene kao izbajane noge. 

Model Kristi izrađen je od lakirane kože ima iglenu potpeticu od 11,5 centimetara, a prednji deo cipela izgleda poput klasičnih salonki na špic, dok su pozadi otvorene. 

 

Sveukupan izgled zavređuje pažnju trenseterki i žena koje vole klasiku i koje su uvek za korak ispred drugih jer biraju kvalitetne odevne komade i obuću poznatih svetskih brendova. 

 

Bonus video:

Jelena Rozga o bolesti koja je muči godinama 

 

 

 

makonda-tracker