genetski džek-pot

Ćerka Metjua Mekonahija izrasla u pravu lepoticu: Slavni glumac naslednici dao staro srpsko ime sa prelepim značenjem

0

Kamila Alveš nedavno je istupila u javnost sa ćerkom koju deli sa Metjuom Mekonahijem i svi se slažu oko jednoga – mezimica holivudskog para nasledila je lepotu oba roditelja

Metju Mekonahi sa suprugom Kamilom ima troje dece
Metju Mekonahi sa suprugom Kamilom ima troje decefoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Osim po karijeri ispunjenoj sjajnim filmskim ulogama, glumac Metju Mekonahi poznat je i po svojoj posvećenosti porodičnom životu koji deli sa suprugom Kamilom Alveš i njihovo troje dece.

 

Omiljeni holivudski par sve se ređe pojavljuje u javnosti u društvu svojih naslednika, pa je dolazak Alvešove na jedan događaj ruku pod ruku sa ćerkom Vidom sve zaintrigirao.

 

Nedavno je u Njujorku upriličena gala svečanost luksuznog modnog brenda Hermèsna čijoj su se listi zvanica našle mnoge svetski poznate face.

 

Među njima našla su se i imena dveju dama iz kuće Mekonahi; glumčeva supruga Kamila i ćerka Vida držeći se za ruke zakoračile su na proslavu u očaravajućim matching autfitima.

 

Kamila Alveš, Vida Mekonahi, Deca poznatih, Crvena boja
foto: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna majka opredelila se za komplet sačinjen od midi suknje i smelog krop-topa sa rupičastim detaljima koji je upotpunila jednostavnim crnim sandalama na potpeticu i istobojnom pismo tašnom.

 

Vida (14) odabrala je mini varijantu majčinog stajlinga koji odiše sportskim šikom i prava je oda njenoj mladalačkoj energiji. U skladu sa svojim godinama, Mekonahijeva naslednica obula je ravne crne baletanke, koje postaju sve popularniji streetwear komad.

 

Kamila sa sinom Levijem i ćerkom Vidom
Kamila sa sinom Levijem i ćerkom Vidomfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vida, čije je ime staro slovensko, a označava "onu koja slavi život" i nalazi se među 100 najpopularnijih imena u Srbiji, pravi je miks svoje dvoje roditelja. 

 

Pored nje, par ima još dvoje dece: sinove Levija (16) i Linvingstona (11).

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker