istina o drugom stanju

Je li Simon Bajls osvojila 4 medalje – trudna? Ona je čudo od žene, a evo šta se krije iza najslađeg trača na OI

1

Najbolja gimnastičarka planete proteklih dana je fascinirala publiku i kući nosi tri zlata i jedno srebro, a društvenim mrežama kruži glasina da je to uspela u drugom stanju.

Simon Bajls osvojila je četiri medalje na Olimpijskim igrama u Parizu
Simon Bajls osvojila je četiri medalje na Olimpijskim igrama u Parizufoto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Američka gimnastičarka Simon Bajls je bez sumnje jedna od najvećih zvezda ovogodišnjih Olimpijskih igara, uz našeg Novaka Đokovića, a ona je u Parizu osvojila četiri medalje – tri zlatne i jednu srebrnu.


Mlada sportistkinja koja godinama važi za jedan od najvećih fenomena na svetu oduševila je gledaoce Olimpijskih igara svojim veštinama i postala jedna od najčešće pominjanih žena na svetu proteklih dana na društvenim mrežama.


U međuvremenu, njima je počela da se širi i glasina da je Simon Bajls trudna.

Međutim, gimnastičarka, koliko je poznato, nije u drugom stanju jer nije zvanično to saopštila, nije sugerisala šifrovanim porukama i fotografijama na Instagramu, niti je na bilo koji način ukazala da bi uskoro mogla da postane mama.

 

Simon Bajls na Olimpijskim igrama u Parizu
Simon Bajls na Olimpijskim igrama u Parizufoto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Kako piše Style Caster, ova lažna vest potekla je s Iksa (nekadašnjeg Tvitera) i Fejsbuka, ali dok Simon Bajls ili neko iz njenog tima ne potvrdi – nema razloga da verujemo u nju.


Simon Bajls nije trudna, ali želi da postane majka


Američka gimnastičarka je od aprila 2023. u braku s NFL zvezdom Džonatanom Ovensom, a jednom prilikom je istakla da bi oni voleli da zasnuju porodicu.


Da, mi želimo klince – rekla je Simon odgovarajući na pitanja fanova na Instagramu, kako prenosi Sportskeeda.

 

Džonatan Ovens i Simon Bajls nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka
Džonatan Ovens i Simon Bajls nedavno su proslavili prvu godišnjicu brakafoto: Kyle Mazza/SOPA Images/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bajlsova je objasnila da bi volela da ima dvoje dece, dok njen suprug želi troje, ali se našalila da ne bi htela da mališana bude više nego roditelja u kući.

I njen životni saputnik je, prilikom gostovanja u podkastu The Pivot Podcast, istakao da želi da postane tata, ali da je u ovom trenutku Simonina karijera na prvom mestu i da je on podržava u tome i želi da ona ostvari svoje snove.

1 / 20 Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Simon Bajls su i ranije pratili tračevi o trudnoći


Olimpijskoj šampionki ovo nije prvi put da se suočava s nagađanjima da je u drugom stanju.


Prošle godine, nakon njenog venčanja, fanovi su detaljno analizirali sve dostupne fotografije, pa su joj komentarisali "neurednu frizuru" i mnoge druge detalje, da bi potom prešli na tvrdnje da ima trudnički stomak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)


Mrzim to što uopšte moram da se bavim ovim – rekla je tada gimnastičarka pratiocima na Instagramu. – Molim vas, prestanite da komentarišete ovu fotografiju i moj profil na Instagramu, prestanite da pišete da sam trudna. Nisam trudna.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Proizvodi iz Kine na OI u Parizu

 

makonda-tracker