definitivno kraj?

Oduvala je broj 55 na torti, a od njega ni traga ni glasa: Dženifer Lopez proslavila rođendan bez Bena Afleka

0

Na spisku gostiju našli su se mnogi, kolege, prijatelji, porodica, ali onog najvažnijeg nije bilo ni na vidiku 

DŽEJ LO I ROĐENDAN PROVELA BEZ BENA
DŽEJ LO I ROĐENDAN PROVELA BEZ BENA foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez proslavila je svoj 55. rođendan i tom prilikom pozvala je veliki broj ljudi, prijatelja, porodice, kolega, koji su došli da uveličaju ovaj njen veliki dan.

 

Budući da se već mesecima spekuliše o tome da je njen brak sa Benom Aflekom u krizi i da je razvod neizbežan, sve oči javnosti bile su uprete ni u koga drugog do u njega.

 

Ipak, čini se uzalud. Od Bena nije bilo ni traga ni glasa.

Džej Lo je organizovala tematsku proslavu u stilu Netfliksove hit serije 'Bridžerton'. Kočije, cveće, elegantne haljina, puf rukavi, tijare, sve je bilo u u tom stilu.

 

Među gostima se našla i njena majka Gvadalupe Rodrigez, kao i Sara Džesika Parker, ali od njenog muža, Bena Afleka, nije bilo ni traga ni glasa

 

Ben i Dženifer nisu viđeni zajedno od 5. juna, a Ben je poslednji put viđen u petak u Kaliforniji, gde je boravio sa decom. Dejlimejl je pisao da Džej Lo pokušava da spase brak i da je razdvajanje samo dodatno ojačalo njihovu ljubav i odlučnost da ne odustanu.

 

MAJKA DŽEJ LO STIGLA NA PROSLAVU ĆERKINOG ROĐENDANA
MAJKA DŽEJ LO STIGLA NA PROSLAVU ĆERKINOG ROĐENDANAfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ona ne bi provodila vreme sa njegovom decom i ponašala se kao majka prema njima da ne pokušava da popravi stvari sa njim ili da nisu na pravom putu - rekao je izvor.

 

Benova deca, kao i deca Džej Lo čine sve da pomognu paru da prevaziđe probleme, ali se čini da im ni to ne pomaže u pomirenju.

 

- Deca misle da su Dženifer i Ben zaista duboko zaljubljeni, kao srodne duše, i ne žele da se razvedu. Žele da reše stvari, na bolje ili na gore, kao što su njihovi zaveti rekli, i zaista osećaju da treba da nastave sa terapijom i razgovorom, čak i ako boli. Oni osećaju da bi moglo biti više mira ako rade i govore prave stvari- rekao je izvor.

DŽENIFER JE U SJAJNIM ODNOSIMA SA DECOM BENA AFLEKA
DŽENIFER JE U SJAJNIM ODNOSIMA SA DECOM BENA AFLEKA foto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Par je nedavno stavio svoju porodičnu kuću od 60 miliona dolara na prodaju, a razdvojeni su na drugu godišnjicu braka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo i Ben - šta se dešava sa njima?

 

makonda-tracker