PRAVI LETNJI

Šik komad kome se PONOVO vraćamo: Lepotice Holivuda uveliko kombinuju ovaj vanvremenski prsluk za razne prilike

0

Ovaj modni komad koji je dugo bio zapostavljen, sada je ponovo došao u fokus kao jedan od ključnih trendova savremene mode

foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

U modnom svetu ovog leta postoji jedan trend koji je postao neizbežan - elegantni prsluci. Njihova popularnost je porasla jer su ih nosile mnoge poznate ličnosti poput Džesike Albe, Dženifer Aniston i drugih, privlačeći pažnju javnosti svojim stilom i izgledom.

 

Džesika Alba je početkom juna prošetala ulicama Njujorka obučena u elegantan beli prsluk, koji je uparila sa sofisticiranim pantalonama i udobnim patikama. Njen izgled je bio spoj poslovne profinjenosti i opuštene ležernosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Na drugoj strani,Dženifer Aniston je takođe privukla pažnju noseći sličan ili čak isti model prsluka tokom intervjua za "The Hollywood Reporter".

 

Umesto svojih tipičnih izbora garderobe, poput haljina sa bretele, odabrala je ovaj elegantni komad koji je istovremeno delovao moderno i klasično, prenosi People.

 

 

Bri Larson je takođe bila primećena u sličnom stilu, dok je Meg Rajan već u aprilu pokazala svoju ljubav prema ovom trendu. Tako su i druge poznate ličnosti, poput Krisi Tajgen i Kejti Holms, nedavno istakle svoj stil noseći različite varijacije ovog sve popularnijeg modnog komada.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker