uvek u trendu

Njene koštaju 695 dolara, ali mogu se naći znatno pristupačnije: Ove papuče Natalije Jokić su letnji san svake žene

0

Natalija Jokić simbol je za sofisticiranu ženu, a njeno umeće da spoji lepo i udobno svakome služi kao inspiracija

foto: Petar Aleksić
foto: Petar Aleksić

Natalija Jokić važi za jednu od najlepše stilizovanih žena na ovim prostorima, a svaki komad koji ponese prava je modna inspiracija.

 

Lepa supruga slavnog košarkaša Nikole Jokića trenutno je trudna i iščekuje svoje drugo dete sa sportistom, te čak i dok je u drugom stanju svakodnevno demonstrira svoj nespogrešivi osećaj za modu.

 

Uvek nenametljiva i svedena, Natalija je nedavno ponela papuče kakve bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu ovoga leta!

 

Lepa supruga višestrukog NBA MVP-ja pojavila se krajem juna na konjičkim trkama u Somboru u prelepoj letnjoj haljini u ciklama nijansi koja odiše ženstvenošću.

 

Kreacija dužine koja se lomi između maksi i midi varijante savršena je za svečane, ali i opuštenije prilike tokom vrelih letnjih dana.

 

Upečatljivu roze haljinu Natalija je ukomponovala sa "svetim trojstvom" svakog letnjeg autfita: to su naočare za sunce, torba i papuče u istoj, crnoj boji. 

 

Natalija Jokić ponela je prelepe i udobne papuče koje su hit sezone
Natalija Jokić ponela je prelepe i udobne papuče koje su hit sezonefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jokićeva lepša polovina opredelila se za "Fayence" model papuča luksuznog brenda obuće Jimmy Choo, a cena ovog višenamenskog para obuće iznosi vrtoglavih 695 dolara.

 

Natalija zna kako da spoji udobno sa lepim
Natalija zna kako da spoji udobno sa lepimfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Udobne i šik, ove crne papuče sa otvorenim prstima potpuno su zaludele modni svet, a slični modeli mogu se pronaći po mnogo pristupačnijim cenama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker