nikad slađa

Dugo niste videli lepšu trudnicu: Supruga Nikole Jokića blista u drugom stanju u nežnom, ženstvenom izdanju za svaki dan

0

Natalija Jokić ponovo je trudna, javili su pre nekoliko dana domaći mediji, a njene fotografije i snimci s rastućim trudničkim stomačićem već su preplavili društvene mreže

Natalija Jokić ponovo je u drugom stanju
Natalija Jokić ponovo je u drugom stanjufoto: Petar Aleksić

Domaći mediji preneli su pre nekoliko dana da najbolji košarkaš sveta i ovogodišnji MVP NBA lige Nikola Jokić čeka drugo dete.


Poznati sportista, koji bi trebalo da igra za reprezentaciju Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama, s porodicom trenutno boravi u rodnom Somboru, a na društvenim mrežama je osvanuo snimak njegove supruge Natalije s trudničkim stomačićem.


Životna saputnica Nikole Jokića snimljena je tokom razgovora s prijateljicom, a ona je izgledala fenomenalno u laganoj beloj haljini za svaki dan, pink prsluku i ravnim sandalama, a nije skidala osmeh s lica.

 

Natalija Jokić ponovo trudna i blista u drugoj trudnoći
Natalija Jokić ponovo trudna i blista u drugoj trudnoćifoto: Petar Aleksić

Za portal Blic potom je potvrđeno da je Natalija Jokić u drugom stanju i da će par ponovo dobiti dete.


Nikola i Natalija Jokić već su ponosni roditelji devojčice Ognjene, koja je došla na svet u septembru 2021. godine.

 

On je u više prilika pokazao da se sjajno snalazi kao tata, a njegova ćerkica često je na tatinim ramenima u najvažnijim trenucima u njegovom životu proteklih godina, pa je bila uz svog slavnog oca i nakon što je Jokićev konj Amsterdam pobedio na trci pre nekoliko dana.

 

Nikola Jokić sa ćerkom Ognjenom i kolegom Bogdanom Bogdanovićem u Somboru
Nikola Jokić sa ćerkom Ognjenom i kolegom Bogdanom Bogdanovićem u Somborufoto: Petar Aleksić

Ognjena Jokić je i najvatrenija tatina navijačica, pa je s vremena na vreme viđamo u maminom naručju na utakmicama Denver Nagetsa.

 

Ognjena, Natalija i Nikola Jokić posle jedne utakmice
Ognjena, Natalija i Nikola Jokić posle jedne utakmicefoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jokić i Bogdanović uživaju na trkama u Somboru

 

makonda-tracker