prelepo

Kako se zove drugo dete Nine Seničar? Glumica sinu dala prelepo biblijsko puno simbolike koje se slaže sa imenom ćerkice

0

Ninina ćerkica je s velikim uzbuđenjem i nestrpljenjem isčekivala rođenje brata od kojeg se ne odvaja od dana kad je stigao na ovaj svet 

NINA SENIČAR DALA SINU BIBLIJSKO, SIMBOLIČNO IME, NOA
NINA SENIČAR DALA SINU BIBLIJSKO, SIMBOLIČNO IME, NOA foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Glumica Nina Seničar donela je na svet svoje drugo dete 11. jula, ali je nekoliko dana tu prelepu vest vešto skrivala od očiju javnosti.

 

Ipak, posle nekoliko dana osvanula je prelepa fotografija na društvenim mrežama i bilo je jasno - stigla je beba.

 

Nina je na svet donela dečaka kojem je dala ime Noa Grej Elis. Ime Noa potiče iz hebrejskog jezika i najpoznatije je kao biblijsko ime, ali se pominje i u "Kuranu", jer se tako zvao jedan od islamskih proroka.

Ovo ime dugo su dobijali samo dečaci, jedino su u Izraelu roditelji tako nazivali svoje novorođene devojčice. Poslednjih godina ime je podjednako zastupljeno i kod dečaka i kod devojčica u celom svetu.

 

Smatra se da je značenje imena Noa višestruko i da označava spasitelja, osobu koja će utešiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promene i preokrete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina i njen suprug su se potrudili da uklope sva imena, a budući da se devojčica zove Nora jasno je da je Noa bio super izbor. 

 

Nina Seničar već dugo živi na relaciji Srbija - Amerika, gde je svila porodično gnezdo sa svojim izabranikom Džejom Elisom. Njih dvoje su sudbonosno da izgovorili nakon 7 godina veze i trenutno važe za jedan od najlepših srpsko-američkih glumačkih parova .

 

Bonus video:

Kako Nina Seničar proslavlja Božić?

 

makonda-tracker