blista u trudnoći

Chunky patike, kaput & ŠANEL: Trendi stajling Nine Seničar za kojim su se okretali italijanski paparaci

0

Odmah nakon dodele Oskara, srpska lepotica skoknula je do Italije, gde je primećena u zabavnom parku u još jednoj modnoj kombinaciji koja ostavlja utisak

NIna Seničar u zabavnom parku u Milanu
NIna Seničar u zabavnom parku u Milanufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srpska manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar pre nekoliko večeri je prisustvovala žurki magazina Vanity Fair, organizovanoj nakon 96. dodele Oskara u Los Anđelesu.


Odmah potom, ona se uputila u Italiju, a tamo su je paparaci spazili tokom šetnje i opuštanja u zabavnom parku u Milanu.


Nina je bila u društvu svoje prijateljice Dženifer Misoni i njenog oca Klaudija Manđarotija, a pažnju je privukla modnim izdanjem koje spaja nonšalanciju i eleganciju.

Novosadska lepotica, koja trenutno čeka svoje drugo dete, izgledala je veoma trendi u kombinaciji sivog džempera i skinny pantalona, preko čega je ponela dugački sivi kaput ravnog kroja.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je vrlo otmen komad koji dodaje dašak elegancije ležernom autfitu, a u njemu smo Ninu nedavno videli i na premijeri predstave "Strah u operi" u Beogradu.

 

NIna Seničar na premijeri predstave 'Strah u operi' u Beogradu
NIna Seničar na premijeri predstave "Strah u operi" u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je upotpunila svoj stil braon-crnim patikama za trčanje, masivnim, chunky modelom, kakvi su proteklih godina apsolutni hit. Već nekoliko godina minimalističke patike zamenjuju upečatljivi modeli futurističkog dizajna, obično predimenzioniranog đona ili s napadnim detaljima, a ne očekuje se da ovaj trend skoro nestati.

 

Nina Seničar u ležerno-elegantnoj kombinaciji u Milanu
Nina Seničar u ležerno-elegantnoj kombinaciji u Milanufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nina Seničar sve je zaokružila crnom tašnom modne kuće Chanel, klasičnim i prošivenim flap modelom crne boje, koji nosi često i savršen je za razne prilike.

 

Podsetimo, Nina se 2022. posle dugogodišnje veze udala za holivudskog glumca Džeja Elisa, s kojim ima ćerku Noru Grejs, a nedavno je podelila da je ponovo u drugom stanju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja​​​​​​​ i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar američiki Božić proslavila po srpski

 

makonda-tracker