hari nije hteo da oćuti

Kad je čula šta se desilo — briznula je u plač: Princ Vilijam je povredio do srži Megan Markl, a onda su spremili osvetu

1

Princ Hari otkrio je šta je uradio njegov brat, nakon čega su Megan i on odlučili da se osvete Firmi.

Megan Markl je teško podnela jednu situaciju u britanskoj kraljevskoj porodici
Megan Markl je teško podnela jednu situaciju u britanskoj kraljevskoj porodicifoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Megan Markl rasplakala se nakon jednog saopštenja koje je objavio princ Vilijam, a nimalo joj nije bilo pravo da čuje koji je bio sadržaj u pitanju.

 

Megan i Hari poslednjih godina doživeli su brojna poniženja od porodice, ali neka su ih posebno pogodila.

 

Govoreći u petoj epizodi dokumentarne serije o Saseksovima, princ Hari je progovorio o Meganinoj reakciji na sporno saopštenje.

 

Najtužniji deo je razdor koji je napravljen između mog braka i mene, tako da je on sada na strani Institucije (naziv za britansku kraljevsku porodicu, prim.aut.). I ja to shvatam, njegovu ulogu u njoj. To je njegovo nasleđe, tako da je jedan deo implementiran u njemu kao deo njegove odgovornosti da bi preživela i nastavila se ta institucija — počeo je Hari.

 

Jednog dana, izašla je priča kao deo razloga zašto smo Megan i ja napustili sve, a pisalo se da nas je Vilijam maltretirao.

 

Kako piše Mirror, Hari je nastavio: 

 

I kada sam ušao u kola nakon sastanka, rekli su mi da je pušteno zajedničko saopštenje, izdato i u bratovljevo i u moje ime, gde je odbačena priča o tome da nas je on oterao iz porodice.

 

Nisam mogao da verujem. Niko me nije ni pitao za dozvolu da stavi moje ime u to saopštenje — rekao je Hari.

 

Vilijamovo i Harijevo ime na saopštenju je Sasesksove pogodilo do srži
Vilijamovo i Harijevo ime na saopštenju je Sasesksove pogodilo do sržifoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Meganina reakcija

 

Hari je otkrio kako je Megan reagovala, a evidentno je da joj nimalo nije bilo pravo.

 

Pozvao sam Megan i rekao joj sve, a ona je briznula u plač jer su, u svega četiri sata, bili voljni da lažu da bi zaštitili mog brata, a za tri godine nisu bili voljni da kažu istinu da bi zaštitili nas.

 

Megan i Hari su posle ove situacije odlučili da iznesu 'prljav veš' o kraljevskoj porodici
Megan i Hari su posle ove situacije odlučili da iznesu "prljav veš" o kraljevskoj porodicifoto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon toga, kako piše Express, Hari i Megan su odlučili da svoj "prljav veš odaju javnno", što je, prema mišljenju nekih eksperata, "pokvarilo njihov narativ srećnog porodičnog života".

 

Par, podsetimo, od 2020. godine živi u Kaliforniji sa decom Arčijem i Lilibet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker