pikanterije

Skovala je pakleni plan, a onda je došla Kejt i sve pokvarila: Ko je devojka kojom je Kamila htela da se Vilijam oženi?

0

Iako su sada u dobrim odnosima Kejt i Kamila nisu uvek bile prijateljski nastrojene jedna prema drugoj 

KEJT JE POKVARILA KAMILINE PLANOVE
KEJT JE POKVARILA KAMILINE PLANOVE foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kraljica Kamila poprilično dugo je deo kraljevske porodice, duže nego što su to Kejt i Megan Markl.

 

Od mladalačkih dana ona je imala značajan uticaj na kralja Čarlsa i odluke koje je donosio u okviru kraljevske porodice, a britanski mediji u više navrata su pisali o tome da je pokušala da "umeša prste" i ženidbu princa Viiljama.

 

Od kako je Kejt saznala da ima rak mnogo je spekulacija o tome šta se dešava u njihovom braku, a mogla su se čuti i šuškanja o tome da je njihov brak u krizi.

S jedne strane za to je navodno kriv rak, jer je princu teško da se izbori sa tim, a s druge strane navodi se afera koju je on navodno imao sa Sarom Rouz Hanberi, što je ona negirala, a Vilijam se tim povodom nije oglašavao.

 

Ipak, to nije bila jedina žena koja je privukla pažnju princa, ali i medija. U njegovom životu pre nego što je upoznao Kejt postojala je jedna žena, za kojom je princ, prema pisanju britanskih medija, bio "lud". 

 

U pitanju je bila Ema Parker Bouls, nećakinja Endrua Parkera Boulsa, prvog muža kraljice Kamile.

 

PRINC JE IMAO VELIKU LJUBAV PRE KEJT MIDLTON
PRINC JE IMAO VELIKU LJUBAV PRE KEJT MIDLTON foto: EPA / VINCE MIGNOTT

Za njihovo upoznavanje zaslužna je bila kraljica Kamila, koja je pre nego što se Vilijam oženio s Kejt za njega imala potpuno drugačije planove. Naime, ona je potencirala mogućnost da se Vilijam oženi Emom, ali joj taj plan nije uspeo.

 

Vilijam je na univerzitetu upoznao Kejt i zaljubio se i time pokvario planove sadašnje kraljice Kamile. Sve druge devojke tada su pale u drugi plan i bilo je jasno da je Kejt ona prava.

KAMILA JE IMALA DRUGAČIJE PLANOVE ZA VILIJAMA
KAMILA JE IMALA DRUGAČIJE PLANOVE ZA VILIJAMA foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sada, nakon godina brak, njih dvoje ponovo pune novinske stupce, ali je Vilijam njena najveća podrška dok vodi onu najvažnije bitku, bitku za goli život. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morat još godinama da vlada

 

makonda-tracker