iznenađenje

Princeza ostavila muža preko Instagrama! Pre dva meseca dobili dete, a o njenoj poruci suprugu bruji ceo svet

0

Iako su nedavno postali roditelji devojčice princeza nije želela da bude u braku sa nekim ko joj ne pruža dovoljno pažnje i ljubavi 

PRINCEZA OBJAVILA RAZVOD PREKO INSTAGRAMA
PRINCEZA OBJAVILA RAZVOD PREKO INSTAGRAMAfoto: Instagram / hhshmahra

Ćerka šeika Muhameda iz Dubaija princeza Mahra Bint Mohamed Bin Rashid Al Maktoum podigla je prašinu ne samo u ovoj zemlji već i mnogo izvan nje kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi.

 

To možda ne bi bilo čudno da je ona pre toga obavestila svog supruga o tome. Na nalogu šeike Mahre bint Mohameda bin Rašida Al Maktuma stoji izjava kojom ona objašnjava da prekida brak i koja glasi:

 

- Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim društvom, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe! Čuvaj se, tvoja bivša žena - piše.

Ako je sudeći po ovome čini se da je on toliko bio nedostupan za nju da čak nije mogla u oči da mu saopšti ovu vest već je to uradila preko društvenih mreža. 

 

Tridesetogodišnja princeza je napisala kako joj suprug nije davao previše pažnje, a da se razvodi ponovila je tri puta u tekstu. 

 

Bi-Bi-Si se obratio zvaničnicima u zemlji kako bi zatražio razjašnjenje po ovom pitanju. Nije bilo javnog komentara od supruga šeika Mahre, šeika Mana bin Mohameda bin Rašida bin Mana Al Maktouma, ili njenog oca.


Sve slike muža Šeike Mahre izbrisane sa njenog naloga, a izgleda da ni na njegovim nalozima više nema njenih fotografija. 

 

Da podsetimo, par se venčao u aprilu 2023. na raskošnoj ceremoniji, a njihovo prvo dete rođeno je pre dva meseca.

 

Neki korisnici Instagrama spekulišu da je nalog Šeike Mahre mogao biti hakovan, ali za sada nema zvaničnih podataka o tome. 


Vlada Dubaija i ambasada UAE u Londonu nisu se još oglasile po ovom pitanju. Takođe nije bilo zvaničnog saopštenja iz kuće Maktum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje dolazi šeika Mahra.

Šeik Muhamed je navodno jedan od najvećih zemljoposednika u Velikoj Britaniji, koji drži više od 40.000 hektara širom Londona, Škotske i Njumarketa, objavio je Gardijan 2021.

 

Princeza je prošle godine diplomirala na jednom londonskom sveučilištu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa, a snažno zagovara prava žena. Mnogi su baš zbog toga podržali ovu njenu odluku smarajući je velikim korakom u životu mnogih žena koje žive u ovom delu sveta i bore se za svoja prava.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đole o teškim trenucima u životu i razvodu od Slađe 

 

makonda-tracker