zabrinjavajuće

"Pretvaram se u robota bez emocija": Kim Kardašijan nikad iskrenije o traumi koja je na nju ostavila trajne posledice

1

Planetarno popularna rijaliti zvezda nedavno je govorila o najvećoj traumi koju je doživela i otkrila kako se danas nosi sa posledicama nemilog događaja.

Kim Kardašijan nedavno je progovorila o značaju psihoterapije
Kim Kardašijan nedavno je progovorila o značaju psihoterapijefoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardašijan (43) gotovo svaki segment svog života deli sa svojim obožavaocima putem različitih kanala.

 

Već 17 godina porodica Kardašijan svoj život servira na tanjiru auditorijumu širom planete putem svog rijaliti šoua, a od 2007. svet je imao prilike da posvedoči svim usponima i padovima najpoznatijih starleta. 

 

Traumatični događaj koji je na najstariju ćerku čuvene "mamadžerke" Kris Džener ostavio trajne posledice odigrao se 2016. godine u Parizu, a ona je sada odlučila da progovori o bolnom iskustvu.

Kim Kardašijan otvorila se u emotivnom razgovoru sa svojom mlađom sestrom Kloi o jednom događaju koji joj je u potpunosti promenio pogled na život.

 

U najnovijoj epizodi hit rijalitija "Kardašijanovi" najuspešnija od 5 slavnih sestara dotakla se velike pljačke koju je doživela u hotelskoj sobi u Parizu 2016. godine. 

 

Naime, Kim je u to vreme sa svojom starijom sestrom Kortni poslovno boravila u "gradu svetlosti" i to nedugo nakon veridbe sa sada već bivšim suprugom reperom Kanjeom Vestom.

 

Slavne sestre boravile su zajedno u Parizu 2016.
Slavne sestre boravile su zajedno u Parizu 2016.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

večeri najstarija Kardašijanka je izašla u grad dok je Kim ostala sama u hotelskoj sobi – to je bio momenat kada je grupa maskiranih muškaraca upala unutra i preteći pištoljima od lepe Amerikanke jermenskog porekla iznudila sav nakit, uključujući i skupoceni verenički prsten.

 

Kim je u to vreme bila verena za Kanjea Vesta
Kim je u to vreme bila verena za Kanjea Vestafoto: Luis Garcia / DPA / Profimedia

 

Koliko je ovaj događaj istraumirao poznatu starletu bilo je jasno na osnovu njenih izjava koje su usledile na tu temu u godinama nakon te kobne 2016. 

 

Kako je i sama više puta naglasila, zbog ovog traumatičnog iskustva Kim je krenula na psihoterapiju za koju sada smatra da joj je dosta pomogla u prevazilaženju traume, ali se ipak boji i da je zbog svega proživljenog postala isuviše hladna.

 

Kim je godinama patila zbog traume koju je doživela
Kim je godinama patila zbog traume koju je doživelafoto: Youtube Printscreen

 

– Moj terapeut je rekao: 'Mislite da je smirenost vaša supermoć. Mislim da ste toliko desenzibilizovani od traume da ste bukvalno zaleđeni u borbi ili bekstvu' – prisetila se ona. 

 

– Tada mi je rekla 'Jednom u životu se nešto dogodilo, a vi ste ostali mirni, i to vam je uspelo. Tako da ćete uvek birati smirenost' – dodala je Kim.

 

Ipak, Kloi je primetila da njena starija sestra nije oduvek bila tako smirena osoba.

 

Kloi Kardašijan uvek je bila velika podrška starijoj sestri
Kloi Kardašijan uvek je bila velika podrška starijoj sestrifoto: Schlein PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

– Ti ranije nisi bila smirena, bila si haotična – rekla je mlađa Kardašijanka, prisećajući se kako je Kim ranije znala da "poludi" oko najmanjih sitnica.

 

– Nikada nisi bila mirna osoba, ni kao tinejdžerka, ni u svojim dvadesetim. Plakala si zbog svega. Bila si razmažena. Pravila si haos. Sve je stalo nakon što se dogodila pljačka u Parizu, jer si u toj situaciji ostala smirena i čak si i rekla 'Moja smirenost me je održala u životu' – zaključila je ona.

 

Kim se boji da će se pretvoriti u robota bez emocija
Kim se boji da će se pretvoriti u robota bez emocijafoto: Ajay Patil, Kaushal Punatar / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

To mi je dobro služilo u to vreme, i mislim da mi je spasilo život. Ali mislim da sam dozvolila da se previše smirim tako da ljudi mogu da iskoriste moju smirenost ili se jednostavno pretvaram u potpunog robota bez emocija – zabrinuto je rekla Kim.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker