svi mediji bruje o njima

U vezi su 9 godina, nikada srećniji nisu bili: Ljubavna priča najlepše Srpkinje i holivudskog glumca je OBIŠLA SVET

0

Lepe vesti stižu iz doma Nine Seničar i Džeja Elisa, a njihova ljubavna priča proznata je i u Holivudu 

DŽEJ ELIS I NINA SENIČAR SU GODINAMA U SKLADNOM BRAKU
DŽEJ ELIS I NINA SENIČAR SU GODINAMA U SKLADNOM BRAKU foto: EPA / CAROLINE BREHMAN

Lepa Srpkinja Nina Seničar i njen dugogodišnji partner i muž Džej Elis podelili su sa javnošću vest o tome da je će postati roditelji po drugi put. Glumica je podelila fotografije i simpatičan opisu uz njih, a na vest o tome da "stiže druga beba" počeli su da se nižu prelepi komentari. 

 

O njihovoj ljubavi brujao je svet nakon što se saznalo da je upravo Srpkinja ta koja je osvojila srce poznatog holivudskog zavodnika. Oni su na ludi kamen stali u julu 2022. godine, a svečanost je upriličena u Italiji.

 

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek želela da se uda na jednom takvom mestu.

 

 

Oni nisu u medijima želeli da govore o venčanju, ali na osnovu fotografija koje su se pojavile jasno je bilo da je za organizaciju utrošeno čitavo bogatstvo. 

 

Par je upriličio veliko slavlje za 190 zvanica, a među najveselijima su bili oni sami i njihova ćerka Nora, koja je došla na svet krajem 2019. godine. Pevalo se, igralo, ljubilo i slavilo, a Nina je za "Vog" otkrila da je važno mesto na proslavi imala srpska rakija.

 

Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina — rekla je ona.

 

NINA I DŽEJ ELIS SU U VEZI DUGI NIZ GODINA
NINA I DŽEJ ELIS SU U VEZI DUGI NIZ GODINA foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kako su se upoznali Nina Seničar i Džej Elis?

 

Sve se dogodilo 2015. godine, malo nakon što se Džej preselio u Los Anđeles, a par se sreo u jednom tamošnjem baru. Upoznao ih je njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty.

 

Od tada među njima vlada najlepše osećanja ljubavi, pažnje i poštovanja. Uprkos činjenici da su često bili razdvojeni jer Nina odlazi zbog poslovnih obaveza u Srbiju oni su zadržali sklad, a dolazak druge bebe samo potvrđuje da se vole kao prvog dana.

 

Bonus video:

Voditeljka jutarnjeg programa u dresu reprezentacije 

 

 

 

 

 

makonda-tracker