bračna idila

"LJUBAV RASTE": Trudna Anđela Jovanović i Mihail Dudaš danas obeležavaju poseban datum

0

Glumica Anđela Jovanović nedavno je obradovala javnost vešću da je u drugom stanju, a sada je na društvenoj mreži Instagram poslala posbenu poruku. 

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
Anđela Jovanović i Mihail Dudašfoto: Mondo/Stefan Stojanović

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, mlada glumica Anđela Jovanović (31), već godinu dana uživa u bračnom životu sa uspešnim sportistom Mihailom Dudašem. 

 

Lepa glumica i poznati atletičar uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja, a svoju sreću ne skrivaju.

 

Mada poznati par brižljivo čuva svoju intimu i retko deli detalje iz svog privatnog života sa fanovima, ovoga puta Anđela je rešila da se na društvenoj mreži Instagram oglasi lepim povodom.

 

Na današnji dan pre tačno godinu dana ovaj poznati mladi par izgovorio je sudbonosno da, a krunisanje svoje ljubavi tada su obeležili intimnom ceremonijom u prirodi, okruženi svojim najmilijima.

 

Anđela Jovanović je sada sa svojih 92,8 hiljada onlajn obožavalaca podelila romantičnu objavu povodom godišnjice i oduševila internet. 

 

 

Godinu dana od našeg najlepšeg dana! – reči su kojima je Jovanovićeva opisala idilične fotografije sa venčanja sa Mihailom Dudašem

 

Anđela, koja je trenutno navodno u 5. mesecu trudnoće, ne krije radost ni kada je u pitanju iščekivanje prinove, te se nedavno oglasila slikom iz Rima na kojoj se nazire trudnički stomačić.

 

 

'LJUBAV RASTE' – napisala je radosna mama u iščekivanju, uz emotikone srca. 

 

U nastavku pogledajte fotografije sa intimne ceremonije venčanja Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša:

 

1 / 6 Foto: Instagram / Anđela Jovanović

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vratile se rode uprkos hladnom proleću, a stiže i prinova

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker