poslednja nada

Odlučila je da uspe po svaku cenu! Megan Markl kuje NOVI PLAN, ovog puta ima keca u rukavu bez kojeg sve pada u vodu

0

Supruga princa Harija posvećeno radi na tome da izgradi karijeru u Holivudu i hvata se za slamku spasa bez koje ne može ništa da uradi 

MEGAN SE NADA USPEHU I PODRŠCI PRIJATELJA
MEGAN SE NADA USPEHU I PODRŠCI PRIJATELJA foto: EPA / Remko de Waal

Nekadašnja vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, već mesecima radi na izgradnji ličnog brenda u Holivudu i planira da se na velika vrata vrati svojoj glumačkoj karijeri.

 

Za početak u planu je imala snimanje novih podkasta, a budući da se, od kad nije član kraljevske porodice, njena lista prijatelja poprilično skratila, ne preostaje joj ništa drugo do da se drži onih koji joj još nisu okrenuli leđa.

 

Britanski mediji pišu da je njen kec u rukavu prijateljstvo sa jednom holivudskom drugaricom, koju planira da pozove da joj bude gost u podkastu koji će najveroatnije ugledati svetlost dana tek 2025. godine .


Prva na spisku gostiju je čuvena Prijanka Čopra, jedna od njenih prijateljica s kojima godinama ima savršen prijateljski odnos. Njom će najverovatnije Megan započeti seriju podcasta koje snima u partnerstvu sa produkcijskom kućom Lemonada Media.

 

Poznati stručnjakinja za odnose sa javnošću Kejli Kornelijus navodi ovu činjenicu i tvrdi:

 

MEGAN TRAŽI PODRŠKU PRIJATELJA IZ  AMERIKE
MEGAN TRAŽI PODRŠKU PRIJATELJA IZ AMERIKE foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Iako se Meganina lista kontakata možda nije potpuno smanjila, ona definitivno ima manji broj prijatelja na koji se može osloniti. U početku bismo mogli očekivati od nje da pozove svoje preostale prijatelje i radi preko njihovih mreža. Na primer, dugogodišnja prijateljica Prijianka Čopra, mogla bi biti među prvim imenima koje Megan razmatra - rekla je publicista.

 

Za neupućene, Megan je najavila svoj povratak serijom podcasta u partnerstvu sa Lemonada Media u februaru 2024. Sada, izveštaji sugerišu da Megan neće objavljivati nikakav sadržaj do 2025. godine.

PRIJANKA JE MEGANINA DUGOGODIŠNJA PRIJATELJICA
PRIJANKA JE MEGANINA DUGOGODIŠNJA PRIJATELJICA foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejli je dalje otkrila da bi Megan takođe mogla da pozove svoje bivše kolege iz Odela u podkast.

 

- Drugi potencijalni gosti mogli bi da budu prijatelji iz njenih 'Suits' dana, kao što su Abigejl Spenser i Vendel Pirs, koji će je verovatno podržati - rekala je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju

 

makonda-tracker