preslatko

Svi gledaju sa uživanjem i komentarišu - pa on je tata za primer: Biković podelio fotografiju sa sinom i sve oduševio

0

Svaki trenutak slobodnog vremena naš poznati glumac provodi sa porodicom i neretko deli fotogafije sa raznih putešestvija na društvenim mrežama 

foto: Instagram Printscreen / bikovic
foto: Instagram Printscreen / bikovic

Kolika je sreća ostvariti se u ulozi oca pokazuje na svom primeru naš poznati glumac Miloš Biković. On i njegova izabranica Ivana Malić postali su roditelji dečaka, kojem su dali ime Vasilije.

 

Budući da je zbog svog posla često van Srbije Miloš je sa sobom poveo i svoju porodicu i trudi se da svaki trenutak slobodnog vremena provede u uživanju sa njima.

 

Tako su za vikend odlučili da odu u jedan spa centar koji je ušuškan u šumi, daleko od moskovske buke i gužve. Tu su se kupali, ali su takođe i uživali u prelepoj prirodi, a glavni za zabavu malog Vasilija je bio upravo ponosni tata.

 

On je objavio fotografiju na kojoj se vide dečija kolica u kojima je njegov sin,, a koja govori o tome koliko je zapravo on ispunjen i ponosan što je uspeo da se ostvari u ulozi oca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Osim sa sinom tu su i fotografije koje pokazuju koliko Miloš i Ivana uživaju u svojoj ljubavi i koje su dokaz da je njihova veza s dolaskom prinove postala još snažnija i lepša. 

 

Bonus video:

Zašto je Miloš Biković izbačen iz  serije?

 

makonda-tracker