simpatično

Anka, mamina mala MODNA ZVEZDA! Nevena Božović s mužem i ćerkom prošetala Beogradom i ništa slađe danas nećete videti

0

Popularna pevačica je ponosna majka male Anke, koja je ovih dana uživala u čarima glavnog grada Srbije u ljupkom modnom izdanju

Nevena (Božović) Ivanović je ponosna mama male Anke
Nevena (Božović) Ivanović je ponosna mama male Ankefoto: F.S./ATAImages

Pevačica Nevena Ivanović, koju smo upoznali kao Nevenu Božović, već godinama živi na relaciji Srbija-Crna Gora, gde je zasnovala porodicu sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem.


Par je zajedno od 2017. godine, a venčali su se 2019, nakon čega je 2021. godine na svet stiglo i njihovo prvo dete – devojčica po imenu Anka.


Od tada ova porodica neko vreme provodi u Budvi, a potom izvestan period provode u Beogradu, a nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji ovih dana je pokazala da je njihova trenutna adresa prestonica Srbije.

Nevena je na Instagramu podelila fotografije uživanja u čarima Beograda po toplom prolećnom danu, a sa supruguom i ćerkicom je posetila Crkvu Svetog Marka i centralne Beorgadske ulice.

 

Nevena Ivanović sa suprugom Nikolom i ćerkom Ankom u Beogradu
Nevena Ivanović sa suprugom Nikolom i ćerkom Ankom u Beogradufoto: nevenabozovicofficial/Instagram/printscreen

Kako smo imali priliku da vidimo na fotografijama, mala Anka je prava mala dama, a za šetnju Beogradom mama joj je pripremila belo modno izdanje – ljupku haljinu s tilom i čarapice s karnerima. Uz nezaobilaznu palmicu na glavi!

 

Ćerka Nevene Ivanović je prava mala dama
Ćerka Nevene Ivanović je prava mala damafoto: nevenabozovicofficial/Instagram/printscreen

Nevena Ivanović poznata je po tome što ne eksponira privatni život preterano, pa smo tako da postaje mama saznali kada je već bila u poodmakloj trudnoći, a retko deli porodične trenutke na Instagramu.


Jednom prilikom je, ipak, napravila izuzetak i pričala o svojoj novoj životnoj ulozi.


Koliko god se pripremaš, shvatiš u kojoj meri je majčinstvo dragoceno tek onda kad ti se dogodi. Suprug i ja smo maksimalno posvećeni našoj ćerki Anki. Pored moje porodice sve nekako dolazi lakše, spontano i, to je zaista najvažniji izvor sreće – istakla je za "Lepu i srećnu".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Odgovor Nevene Božović na negativne komentare

 

makonda-tracker